Staram wam się "orły" pokazać trylko, że nie tak dawno można było kupić ten"papier toaletowy", za 10gr. W dniu dzisiejszym, można go bez problemy cirka 100K sprzedać min po 28gr. Zarobek chyba godny. No, ale przecież wy "orły biznesu" 200 % to w jeden dzień zarabiacie.............:)
~ razdwatrzy .... Ten to ma wobraźnie. Pisze ze mozna było po 10 gr kupowac, zwlaszcza jak on pisal ma srednia 23 gr ... I o ktorym tu zysku mowisz ? Pewnosc siebie ze ten rekin sprzeda akcje nawet dzis po 28gr jest zastanawiajaca, robisz za dobra wrozke ? Sam napisales ze to spekulacyjna spolka. Byly wczoraj infa i co ? Nie ma kto brac akcji ? Taaak spekulacyjna bo ty widzisz 34 gr a zaraz moze byc 24 gr. I co wtedy bedziesz pisal?
Dnia 2014-10-01 o godz. 11:01 ~KL napisał(a): > ~ razdwatrzy .... Ten to ma wobraźnie. Pisze ze mozna było po 10 gr > kupowac, zwlaszcza jak on pisal ma srednia 23 gr ... I o ktorym tu zysku > mowisz ? Pewnosc siebie ze ten rekin sprzeda akcje nawet dzis po 28gr jest > zastanawiajaca, robisz za dobra wrozke ? Sam napisales ze to spekulacyjna > spolka. Byly wczoraj infa i co ? Nie ma kto brac akcji ? Taaak spekulacyjna > bo ty widzisz 34 gr a zaraz moze byc 24 gr. I co wtedy bedziesz pisal?
"Orle", po odcięciu pp było 10gr. czy nie??? i wtedy można było kupić. Ja mam średnią 23gr bo mam to dłużej i kupowałem w innych pieniądzach (ale to chyba za trudne dla ciebie ), a że spółka spekulacyjna to chyba jasne. Nie trzeba o tym nikogo przekonywać. Na tą chwilę na K do 28gr jest ponad 100K. I nie wiem gdzie tu widzisz problem, przecież ktoś kto kupił po 10gr (załóżmy że 100K) w dniu dzisiejszym może sprzedać po 28gr. Mały zarobek?????. Ja tylko napisałem, że będzie bujać (jak narazie nie sprawdza się) nigdy nie pisałem, że będzie po złotówce (oczywiście, że chciałbym). I dla jasności możliwy jest scenariusz 20gr., ale wydaje mi się (wydaje!!!!, w przeciwieństwie do cześci forumowiczów oni wiedzą!!!!), że kurs akcji zostanie jeszcze podciągnięty (do ilu nie mam zielonego pojęcia) i wtedy wysyp (nie po to fund zwiększał zaangażowanie, zeby mogli wyjść z papiera mali)
Tylko ten PR robisz sobie i spolce ? Piszesz ile stoi na K a na S juz nie, napisales sam to co ja ci napisalem . A ten kto ma i pisze pod siebie zapominajac o faktach jest spekulantem i naganiaczem w tym pewnym stopniu. Przeciez rownie moze byc tak ze stoisz na ukrytych pozycjach np na 38 ? 40 ? I wiesz ze malo ci brakuje i z przyjemnoscia piszesz tu nam udajac dovrego ducha. Jestes taki pewny i taki majętny postaw 100k na kupnie po 30 gr przeciez to dla ciebie " drobne " ?!?! Przeciez nie po to fundusz kupował ?!?! Zero faktow . A kazdy wie ze niby dzis info pozytywne ... To czemu fundusz nie kupuje w tych dobrych cenach ??? . Odpowiedz na poprzednie moje pytania, a nie owijaj kota ogonem jesli merytorycznie piszesz
Naprawdę nie wiem jak ci to wyjaśnić jaśniej!!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY NIKOGO NIE NAGANIAŁEM!!!!!!!!!!!!!!!! Z reguły piszę tylko jak na wątku ni z gruszki ni z pietruszki pojawia się ktoś i wróży z fusów i wieszczy spadki lub WZROSTY. Po raz enty piszę, tylko że można było kupić po 10gr i sprzedać dzisiaj po 28 (min 100K) i nic więcej!!!!!, ale piszę to dopiero po waszych wpisach jak to jest źle!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie kupuję już nic (CTF), bo to co mam mi starczy, nie mam też ukrytego S (będę wychodził w okolicach 50gr, oczywiście jak do tego poziomu dojdzie, nie dojdzie będę miał zapis na rachunku ). Mam kilka spółek w portfelu i nigdy!!!!!! nie gram spekulacyjne!!!!!!!!!!. Większość moich spółek mam kilka lat!!!!!!!!!!
No pewnie i ja dokladnie tak samo pisze jak ty . A czemu ? By kupic akcje ? Nie... Cypryjski fundusz skacze po spolkach , i zaraz z nich wychodzi tam gdzie sie pojawil nie wyszlo nic dobrego . Popytaj jaka ma obecnie renome w swiecie finansow ten oto fundusz . Czy zrobil cos od poczatku do konca dobrze ? Czy ma pomysl na spolke ? Nawet po takim infie nie robi nic . Zero pomyslu . Smieszne , obecne aktywa kilkakrotnie wieksze niz kapitalizacja . I co z tego ? Ja tez moge sie mylic ale analizujac historie jak moge sie mylic ?
Mnie denerwuje tylko jak pojawia się ktoś "nowy i wie", teraz jakiś lolo lub podobnie. To są każdego z nas pieniądze i każdy z nas podejmuje ryzyko i inwestuje w/g jakiś zasad nie zawsze racjonalnych. Co do funduszu moim zdaniem jeszcze podciągnie (nie dziś to za miesiąc) i na to liczę. Przecież my "mali" o niczym tu nie decydujemy. Myślę nawet, że zanim urośnie "niewidzialna ręka rynku uwali kurs"