• No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    Pewnie będzie bujało troszkę...............
  • Re: No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~KL [89.144.193.*]
    I co z tego ? Podbijalo sie latwo na fixach. Teraz szybko bedzie mozna wywalic papier . A ty mozesz miec uzbieranych nawet trilion akcji, w zimie w piecu nimi nie zapalisz jak ci gaz zakreca. A zysk ci zaraz stopnieje jak pojda strzaly. Wytlumacz mi chodz jeden rzecz czemu ma to rosnac ?
  • Re: No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    Dnia 2014-09-30 o godz. 18:00 ~KL napisał(a):
    > I co z tego ? Podbijalo sie latwo na fixach. Teraz szybko bedzie mozna
    > wywalic papier . A ty mozesz miec uzbieranych nawet trilion akcji, w zimie
    > w piecu nimi nie zapalisz jak ci gaz zakreca. A zysk ci zaraz stopnieje jak
    > pojda strzaly. Wytlumacz mi chodz jeden rzecz czemu ma to rosnac ?

Myślę (bo większość tutaj piszących wie!!!, nie mam pojęcia skąd), że jest to spółka czysto spekulacyjna. Płace rachunki regularnie, tak, że gazu mi nie zakręcą. Dla twojej wiadomości w piecu gazowym nie pali się papierem, no ale to może za trudne dla ciebie
    Wiekszosc to ... Zazwyczaj sie myli, a naganiajac to to nawet pod przykrywka " berlinek " jest obrzydzajace . Spekulacyjnie to moze podbic na 40 gr po to zeby tacy jak Ty zostali z papierem a gruby sposcil go miedzy innymi Tobie na glowe. Wypisujesz tu takie brednie ze az tego czytac sie nie da. Sproboj sprzedac ten swoj pakiet to zobaczysz ze nie bedziesz mial komu . A Batony sa po to zebys ty myslal ze ktos chce kupic .. A ten co je stawia mogl sprzedac. Spekulacyjnie to moge isc do kasyna niz inwestowac w takie spolki . O ile nazwac to inwestowaniem .
  • Re: No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~Brock [188.146.34.*]
    Dokładnie ta pseudo spółka
    nie jest warta nawet 10 gr za akcje.
  • Re: No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~razdwatrzy [91.241.41.*]
    Jak były baton 2x milion sztuk, sam pisałem że to zagrywka. O moje akcje proszę się nie martwić. Ja mam z czego żyć tu się bawię i pewnie moja ilość akcji dla was to kosmos, ale dla waszej wiadomości jest to moja najmniejsza inwestycja.
    Jeśli śledziłeś notowania to swój pakiet bez żadnego problemu mogem sprzedac wczoraj, nie wiem czy dobrze. I naprawdę dziękuję za troskę o moje pieniądze.
  • Re: No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~KL [178.165.129.*]
    Nikt sie nie troszczy o twojd pieniadze !!! Tylko o tych co chcieli by tu zainwestowac w ruletke . Jak dla Ciebie to najmniejsza inwestycja i tyle masz siana to po co idzielasz sie tu na forum przechwalajac pakietem ? Przypominajac o kursie jaki mielismy i wiadomosciach ? Teraz cie oswiece - bez twoich postow kazdy widzi informacje sa oficjalnie dostepne i kazdy widzi kurs. Na gieldzie nie ma dobrych wrozek a ty jestes paskudnym naganiaczem .
  • Re: No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~razdwatrzy [145.237.2.*]
    Pokaż mi jeden post gdzie naganiam?????. Ewentualnie odpowiadam na posty tych, którzy nagle się pojawiają i wróżą o wielkich spadkach.................lub wzrostach
    Napisałem "będzie bujało" a to raczej oznacza -20 i +20. Ganię i jednych i drugich dla jasności.
    Jeszcze jedno piszę bo lubię, a ty wkraczasz na wątek (rozumiem,że nie masz akcji), i piszesz. A przecież każdy równiez widzi, ze nie ma pp. To po co oo tym piszesz????
    Na marginesie w 2 spółkach z NC jestem powyżej 5%.
    Masz powyzej 5%? Papier forum wszystko przyjmie a zycie i tak nauczylo tych co maja glowe na karku ze ten kto cos w zyciu ma to siedzi cicho, a nie juz napewno chwali sie tym na forum tak jakby to byl argument twoich decyzji. Niby uwazasz sie za obiektywnego ale .... Nie widac tego. Ja ten watek odpalilem bo widzd infa pod wysyp. Podbija ci pod te 40 gr i spuszcza w dol. Takie moje zdanie i to nie jest nagonka Nie naganiam ani do kupna ani sprzedazy.
  • Re: No to jutro wracamy do notowań ciągłych Autor: ~Brock [178.180.17.*]
    Dnia 2014-09-30 o godz. 20:20 ~razdwatrzy napisał(a):
    > Jak były baton 2x milion sztuk, sam pisałem że to zagrywka. O moje akcje
    > proszę się nie martwić. Ja mam z czego żyć tu się bawię i pewnie
    > moja ilość akcji dla was to kosmos, ale dla waszej wiadomości jest to
    > moja najmniejsza inwestycja.
    > Jeśli śledziłeś notowania to swój pakiet bez żadnego problemu mogem
    > sprzedac wczoraj, nie wiem czy dobrze. I naprawdę dziękuję za troskę o
    > moje pieniądze.
    Z takiej kosmicznej ilości akcji to chyba pół roku będziesz wychodził...normalnie W. Buffett
[x]
CENTURION 6,19% 2,06 2025-09-19 17:04:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.