OK, może tylko ja widzę jedną wielką mistyfikację. Chcesz kupuj. Jak dla mnie spółka warta kilkadziesiąt tysięcy PLN jako miejsce ma NC, czyli za jedną akcję blisko zera. Myślę że taką intuicją na rynku szybko opróżnią Ci sakiewkę do dna.
NIe wiem jak mozna nazywac mistyfikacja przejecie o ktorym pisza media nie tylko w PL ale i w USA. Co z tego ze spolka bedzie jedynie platforma dzieki ktorej na rynek wejdzie Milestone Ophthalmic. Za jakis czas bedzie ogień.
Zbliża się koniec sesji i zaczynają podstawiać batoniki poniżej 5 zł. Ciekawe czy obronimy 4 zł, czy znów jakiś patafian 600 akcjami zwali kurs. Takie są skutki bytności Astorii w akcjonariacie :((((
Miejmy nadzieję, że nikt nie będzie próbował obniżać kursu do 4. EWH ma spokojne szanse na wejście do GPW więc niech robią spokojnie swoje działania mające na celu podwyższenie do zapowiedzianej nominalnej
Tak ja śledzę - przed godziną moder skasował mój wątek o konferencji oraz mój komentarz o zaufaniu inwestorów do zarządów firm. Tutaj prawdy napisać nie można bo kłuje w oczy ....
Do 4 daleka droga dlatego nie warto nawet takiej możliwości rozpatrywać gdyż kurs nie zejdzie do tego progu. Lepiej wykorzystać ten moment zanim droga skieruje się w górę
Nie naganiam tylko analizuje sytuację na bieżąco wyciągając poprawne wnioski. Mogę zadać to samo pytanie osobom, które usilnie twierdzą, że spółka jest nic nie warta i tylko spada, po ile was ubrali ?
Nie będziemy bronic :) Każdy rozsądny akcjonariusz dobrze wie, że gdyby nie celowe sprzedawanie akcji po zaniżonej cenie to kurs najprawdopodobniej już osiągnąłby swoją nominalną cenę. Ten kto sprzedaje akcje po zaniżonej cenie, w końcu jemu się skończą a kurs od razu zacznie rosnąć
No właśnie, jaki ? Zapewne chcą opuścić kurs i utrzymać go na tak niskim poziomie jednak każdy wie, że nie uda im się to ze względu na to iż liczba akcji w końcu im się wyczerpie a kurs wzrośnie do przynajmniej 10zł. Może mają co innego na celu ? Tego nikt nie wie
Chętnych brak stąd bo można zauważyć, że celowo kurs jest obniżany przez akcjonaiuszy i większość chce zaczekać do magicznej 4 aby wykupić i potem czekać cierpliwie jak kurs zacznie rosnąć aby potem zyskać na wyprzedawaniu
Dzięki, odbiorę w momencie kiedy kurs będzie na poziomie nominalnej :) A ty masz jakieś sensowne argumenty do twoich teorii ? Ponieważ widzę, że usilnie odstraszasz od spółki jednak bez jakichkolwiek argumentów
Krucik, nie dziw sie, wszak spólka jest notowana na new connect - śmierdzącym szambie, gdzie nie jeden poparzył sobie rączki. Bywało tak że pojawiały sie komunikaty takie jakie leszcz chciał usłyszeć, i ubierali w akcje pod bajeczki. Ja mam akcje EMMWH, wydaje mi się że z tej maki powstanie chleb i to bardzo smaczny :). Ale to są moje pieniądze, i tylko moje skromne zdanie. Nie naganiam, jesli papier jest "mocny" to rynek prędzej czy później go wyceni w należyty sposób.
Moim zdaniem skoro od 2 tygodni kurs stoi i nikt nie sprzedaje, moze czasem ktos wystawi na sprzedaz i kurs troche spadnie ale papier sie trzyma. tutaj bedzie bardzo grubo !!
Dzis okazja na certus bo bardzo nisko no i info na terra pozytywne
Kurs stoi stabilnie od dłuższego czasu więc wszelkie teorie odnośnie spadku na poziom czystej 4 można zapomnieć. Wczorajsza lekka tendencja do wzrostu dała nadzieję na powrót do 5. Kurs staje się powoli mocniejszy jednak powoli więc mamy tutaj pewność, że przy wzrostach, nie będzie to momentowe tylko na dłuższą chwilę.