to utwierdza mnie tylko w tym że ten kurs to CELOWE dzialanie ,zbierają wszystko po 0,01 ,przewalili już około 40-46 mln i wszystkie ZNIKŁY wcześniej po 0,04-0,02 było podobnie ,ile było przemielonych ? a ile stoi do 0,05 ?
Człowieku co Ty gadasz. Tu się nic nie stanie, nic a nic, Majka to złodziej, ta spółka miała jeden cel - finansować jego dostatne i "tłuste" życie i tylko o to chodziło a gry były tylko tym co miał dać inwestorom i dał tyle tylko że obiecał produkt mega jakości a dał totalne ścierwa. Jedyne co moim zdaniem mogło by ruszyć kurs to gdyby Ktoś wreszcie dobrał się do tyłka tego złodzieja i na jego miejsce zasiadł by Ktoś poważny i Ktoś Kto na czele stawiał by dobra NGS-u a nie własny portfel.
Dnia 2014-10-01 o godz. 16:30 (usunięty) napisał(a): > (wiadomość usunięta przez moderatora)
xxx - ja nie jestem , żadnym jodaw-em , ale od kilku juz lat piszę pod jednym nickiem (Maestro) , że NGS to "kupa kamieni" a szczególnie te dodatki ....
PKC jak nie rozebrali , to nie rozbiorą ..... a nowe partia po PKC juz w drodze ..... ????