• gdybym był grubym... Autor: ~head [79.189.78.*]
    i chciał zebrać od was wystraszonych akcje za bezcen to bym tak samo zrobił jak on teraz robi. 3 dni sesyjne przed 1.10. lekka podbitka, ale i tak kurs akcji mamy na poziomie żenująco niskim, do tego wypuszczenie różnych wiadomości nt. ganta i tym sposobem leszcze myślą sobie, że gruby chce się pozbyć akcji przed 1.10, podczas gdy on zbiera:-) Gdyby chciał się pozbyć, to nie czekałby na ostatnią chwilę... To na tyle ode mnie. Wrócę na forum jak akcje będę warte choćby te marne 1 zł:-)
  • Re: gdybym był grubym... Autor: ~hans [213.158.217.*]
    jesteś śmieszny z tym naganianiem i z ta wypowiedzią na temat 1 zl
  • Re: gdybym był grubym... Autor: ~Kazik [80.72.34.*]
    Możesz być gruby jak masz kasę to zamawiaj 5 hamburgerów z MC co dwie godziny. Gapisz się w ten monitor to możesz żreć i być gruby. Wywalać jutro bez obrotów jak inne dziadostwa
  • Re: gdybym był grubym... Autor: ~wojtek [31.175.202.*]
    Kazik niekoniecznie,od jutra to zabawa może się zacząć,,mają dużo akcji kuionych więc co najłatwiej zrobić,,pociągnąć pona 0,50 i wysypać a na fixach łatwo się ciągnie bo nie ma tylu skoczków,,,
    Każdy chce mieć papier z ciągłych przecież kazdy to wie. Kto im to kupi. Chyba że mają Inwestora i wraca do gry w koncu taka firma kto wie
  • Re: gdybym był grubym... Autor: ~wojtek [31.175.202.*]
    to chodzi nie gorzej od ciągłych i możesz wynieść kurs na bardzo wysoki poziom i odwrotnie,grałem na kilku spółkach na fiksach ,,robiły po kilkadziesiąt procent dziennie,,ale to historia,,zobczymy od jutra co będzie,,papier jakby się kumulował
    Ni mam już to nie będę dokuczał Każdy robi co chce. Mam wandalex skup się zaczyna ale tylko 1/5 kasy i więcej nic na tę chwilę GPW
  • Re: gdybym był grubym... Autor: ~Alik [109.231.11.*]
    Kupowałem po 19, 21 i 22 gr i wszystko sprzedałem po 32 gr w piątek na fix-ie. Teraz czekam co będzie się działo. Może kupię na korekcie.
  • Re: gdybym był grubym... Autor: ~streetbass [213.158.218.*]
    Przecież już wiadomo co się stanie.

Widzę tu drugie IMMO, wzrost z 80gr do 20pln chyba w 2 miechy
[x]
GANT -14,29% 0,07 2015-05-22 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.