ktoś tu się wybitnie produkuje, tylko ze jego wywody mogą trafiać do opóźnionych co najwyżej :)))
Na udawanko akcjonariusza nikt sie da na nabrać, na zaskoczenie emisją po 3 Walnych też, na to że prezes z mirbudem ustalili emisyjną nad nominalną zeby sobie kuku przy odprzedazy zrobić też, a wmawianie ze zakup prezia za 6,4 mln jest nieistotny kiedy leszcze ma ręku góra 9 mln za wszystkie akcje to już kabaret żałosne naganiacze:)
mafia? hahahaha kmiocie mafia to by cie ubrała po 0,9 jeszcze byś sie oblizał żebraj dalej, i szybciej odpisuj przeciez na mirbudzie po ośmieszeniu już si eni epokazujesz i teraz jhm jest całym twoim światem
Jeżeli ktoś tu się "wybitnie" produkuje to tylko ty. odpowiadając pod wieloma nickami po kilka razy na każdy post, używając wulgaryzmów wobec braku argumentów. JHM musiał zostać oddłużony i tylko dlatego była ta emisja której nikt oprócz Mirbudu objąć nie chciał. Ani jedna akcja z tej emisji nie została sprzedana na "zewnątrz" tzn. poza grupę kapitałową Mirbud! Cenę emisji ustalono na poziomie mniej więcej średniego kursu akcji za ostatni rok. Wyżej nie można było bo byłoby to śmieszne niżej też nie bo wtedy na rynek trafiło by nie 221 milionów akcji a znacznie więcej ponieważ musiano osiągnąć określoną kwotę z tej emisji, taką która pokrywałaby dług JHM wobec Mirbudu czyli 100 milionów złotych. Prosta zależność, gdyby cenę emisji ustalona np. na 0,3 zł to żeby uzyskać żądaną kwotę z ich emisji należałoby ich wydrukować nie 221 milionów tylko około 333 milionów a to byłoby już parodią. Ta emisja pogrzebała nas drobnych akcjonariuszy na dobre. Taki dodruk akcji musi uwalić a w najlepszym przypadku zamrozić kurs na bardzo długo. Bez tego dodruku przez ostatni rok kurs leżał na jednym poziomie. Spółkę księgowo oddłużono ponieważ Mirgos potrzebuje kredytów. My za to zapłacimy. Żenada!!!
Powtarzam, zasługujesz tylko na współczucie i miłosierdzie wielonickowcu. Pogadaj sobie dalej z adasiem czy jak mu tam ad-instalem choc osobiście uważam, że daleko ci mimo wszysko do niego.
dalej ujadaj i uważaj się za akcjonariusza hahahaha powiedz jeszcze raz jak 6,4 mln prywatnej gotówki za akcje po 0,51 to nieznaczące jest i tak będziesz latac tu całe dnie, żebrząc o akcje
co ty przeliczasz, sądzisz ze transakcje leszczy na 10 tys definiuja wartosc portfela na kilkanaście mln jakby prezio chciał to jednym strzałem ma tyle zysku z tych akcji
Jak mirgos obejmował po 1,45 też tylko dzieci pisały przy zataczaniu kółka że wtopił oj dzieci dzieci jak to mówią czego oczy nie widzą tego sercu.... Sprzedać można od ręki w czym macie problem dorobicie sobie w przyszłym roku na Gancie
nie chcę być złośliwy ale, przeciwnicy klozia zapowiadaliście 3 pln na mrb i chyba 1,2 na jhm i jakby nie patrzyć to te jego prognozy jakkolwiek absurdalne to i taksą bardziej trafne niż wasze :)
Bez znaczenia długofalowo, zobacz na jakich obrotach są te spadki, jakieś małe kalafiorki wyskakują ze swoim pakietem 5.000 - 10.000 akcji w panice przed jednolitymi.
i widać na prawo jak ktoś pięknie ich nagania:))) mirbud tez przy emisji dołowali na 1,28 a później frustracje tych co oddali w dołku, przy 1,65 bezcenne:)
a ty miku-fiku masz licencje ? Przecież to ty pierwszy "doradzasz" sprzedawajcie, sprzedawajcie". Tobie wolno to mnie też. Jak już ci nerwy puszczają to może rzuć komputerkiem w ściane albo go wyrzuć przez okno. Przynajmniej nie zrobisz więcej takich super-trafnych, sorry .. trefnych inwestycji
mnie nerwy?? przecież to takie hienki jak ty najbardziej się rzucają:) o mnie dawno kapitału się nie martw, ja doradzam gdy widze takich jak ty , przyżywajacych tragedie ze maja akcje, warto sobie wtedy ulżyć i dać mądrzejszym zrobić