1. Myśle ze potrzebuje kasy na jakieś działania, lub tez wypłaty nowym osobom z zarządu :) 2. Nie chcą na razie więcej bo i tak obejma nowa emisje a tak podatek by musieli bulic jak by za dużo zysku wyszło. 3. Nie chcą szaleć z zyskiem dopóki WDM Capital nie bedzie na GPW, dlatego swoje akcje tez trzymają na niskim poziomie. (Kwestie podatkowe) 4. Na Terra zrobili błąd bo poczekali za długo z powodem z nr 1 i 2 i teraz wszyscy akcjonariusze są wkurzeni. Jak za czeli sypać na gorze. Nie chcieli zrobić tego błędu dlatego zaczęli sypać od razu abyśmy tez mogli zarobić.
...hehe, rozumiem, że to taki sarkazm, żart, to z podatkiem najbardziej mi się podobało, bo widzisz ja od dłuższego już czasu marzę by móc zapłacić jak najwyższy podatek, taki z kilka milionów zł, bo to zawsze był % od większej , zarobionej kwoty.......ja myśle, że i na Terra i Tu opchnęli akcje na prywatne konta do odpowiednich osób, tak by to one mogły zarobić głównie i jak najwięcej .......a Astoria i tak sobie poradzi !!!! heheeh
niesadze. Ja kupiłem od nich jak sypali z ukrytego. Zaraz po informacji. A nie mamy nic wspólnego. Zwróć uwagę na fakt ze jak kasy potrzebują to musieli sprzedać. Nowej emisji nie sprzedadzą przez rok.
Zastanawia mnie jedna rzecz. Ty Greg kupowałeś z ukrytego - nieważne ile, ja również w tym okresie kupiłem kilka kilo, a we wcześniejszym poście znalazłem ciekawe pytanie:
"Pytanie.... emmerson ma ponad194tys. Akcji Astoria i wdm na walnym25.09 mają 10 tys. Na walnym głosowano26.09 głosowano tys245 tys.akcji Ktoś nowy ma ponad 10% akcji...."
Dnia 2014-09-30 o godz. 07:57 ~demot napisał(a): > Zastanawia mnie jedna rzecz. Ty Greg kupowałeś z ukrytego - nieważne > ile, ja również w tym okresie kupiłem kilka kilo, a we wcześniejszym > poście znalazłem ciekawe pytanie: > > "Pytanie.... emmerson ma ponad194tys. Akcji > Astoria i wdm na walnym25.09 mają 10 tys. > Na walnym głosowano26.09 głosowano tys245 tys.akcji > Ktoś nowy ma ponad 10% akcji...." > > No właśnie .... kto ma owe 50 kilo akcji ???
Odpowiedz miałeś od razu pod postem. Zarejestrowali akcje na walne wcześniej.