• dlaczego to zrobiła .... Astoria Autor: ~Greg [31.182.82.*]
    1. Myśle ze potrzebuje kasy na jakieś działania, lub tez wypłaty nowym osobom z zarządu :)
    2. Nie chcą na razie więcej bo i tak obejma nowa emisje a tak podatek by musieli bulic jak by za dużo zysku wyszło.
    3. Nie chcą szaleć z zyskiem dopóki WDM Capital nie bedzie na GPW, dlatego swoje akcje tez trzymają na niskim poziomie. (Kwestie podatkowe)
    4. Na Terra zrobili błąd bo poczekali za długo z powodem z nr 1 i 2 i teraz wszyscy akcjonariusze są wkurzeni. Jak za czeli sypać na gorze. Nie chcieli zrobić tego błędu dlatego zaczęli sypać od razu abyśmy tez mogli zarobić.
  • Re: dlaczego to zrobiła .... Astoria Autor: ~bololololo [95.40.8.*]
    ...hehe, rozumiem, że to taki sarkazm, żart, to z podatkiem najbardziej mi się podobało, bo widzisz ja od dłuższego już czasu marzę by móc zapłacić jak najwyższy podatek, taki z kilka milionów zł, bo to zawsze był % od większej , zarobionej kwoty.......ja myśle, że i na Terra i Tu opchnęli akcje na prywatne konta do odpowiednich osób, tak by to one mogły zarobić głównie i jak najwięcej .......a Astoria i tak sobie poradzi !!!! heheeh
  • Re: dlaczego to zrobiła .... Astoria Autor: ~Greg [31.182.82.*]
    niesadze. Ja kupiłem od nich jak sypali z ukrytego. Zaraz po informacji. A nie mamy nic wspólnego.
    Zwróć uwagę na fakt ze jak kasy potrzebują to musieli sprzedać. Nowej emisji nie sprzedadzą przez rok.
  • Re: dlaczego to zrobiła .... Astoria Autor: ~demot [89.70.66.*]
    Zastanawia mnie jedna rzecz. Ty Greg kupowałeś z ukrytego - nieważne ile, ja również w tym okresie kupiłem kilka kilo, a we wcześniejszym poście znalazłem ciekawe pytanie:

"Pytanie.... emmerson ma ponad194tys. Akcji
    Astoria i wdm na walnym25.09 mają 10 tys.
    Na walnym głosowano26.09 głosowano tys245 tys.akcji
    Ktoś nowy ma ponad 10% akcji...."

No właśnie .... kto ma owe 50 kilo akcji ???
  • Re: dlaczego to zrobiła .... Astoria Autor: ~jest [89.78.12.*]
    no wy macie mali maja. jestescie ubrani! tak cieplo ubrani! w sam raz na zime oby do wiosny ;)
  • Re: dlaczego to zrobiła .... Astoria Autor: ~Greg [195.20.110.*]
    Dnia 2014-09-30 o godz. 07:57 ~demot napisał(a):
    > Zastanawia mnie jedna rzecz. Ty Greg kupowałeś z ukrytego - nieważne
    > ile, ja również w tym okresie kupiłem kilka kilo, a we wcześniejszym
    > poście znalazłem ciekawe pytanie:
    >
    > "Pytanie.... emmerson ma ponad194tys. Akcji
    > Astoria i wdm na walnym25.09 mają 10 tys.
    > Na walnym głosowano26.09 głosowano tys245 tys.akcji
    > Ktoś nowy ma ponad 10% akcji...."
    >
    > No właśnie .... kto ma owe 50 kilo akcji ???

Odpowiedz miałeś od razu pod postem. Zarejestrowali akcje na walne wcześniej.
[x]
PRIME -2,67% 1,46 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.