• no to jutro jesteśmy na maximach rocznych Autor: ~baltazar [78.8.169.*]
    j/w
  • Re: no to jutro jesteśmy na maximach rocznych Autor: ~o0o [5.172.252.*]
    baltazarze ty gapo, juz jestesmy na maximach. zamkniecie rekordowe! i to nie w skali rocznej a chyba 3 lat ;)
  • Re: no to jutro jesteśmy na maximach rocznych Autor: ~baltazar [78.8.169.*]
    no tak:) ale o kurs mi chodzilo
  • Re: no to jutro jesteśmy na maximach rocznych Autor: ~baltazar [78.8.169.*]
    w jakie spolki jeszcze inwestujeszz?
  • Re: no to jutro jesteśmy na maximach rocznych Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    Aktualnie 85% mojego portfela to duo reszta malo istotna ale mam trzy spolki na oku.
    Jak sie skroce na duo bede dopiero konkretnie decydowal sie na inne. Jak kupie,,,, to powiem ;)
  • Re: no to jutro jesteśmy na maximach rocznych Autor: ~xxx [87.99.27.*]
    Buehehehe
    Buahahahah buehehehe
    Typowy dawca kapitału, większość ma w jednej spółce.
    Buehehehe
    Masakra co za typek
    Buehehehe
    Książkowy model dawcy kapitału, co liczy wirtualne zyski z niesprzedanych akcji jako już swoje i na dodatek nie dywersyfikuje inwestycji.
    Czyli typowa lokata i modlitwa na lata
    Buehehehe
    Buahahahah
    i tak nie sprzedaż i przegapisz wyście :)
    Prędzej ja kupię jak Ty sprzedaż :):):)
    buehehehe

• Re: no to jutro jesteśmy na maximach rocznych Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    ooooo jestes? :D dawco :D po ile dales? po 1,66 ? ile jest teraz? 2,11 ? buhahahahahahaha

uscislajac bo znowu nie rozumiesz pisanego jezyka, nie wszystko a +/- 85% bo wiedzialem kiedy nalezy pakowac sie do pociagu :D wiesz kiedy ? wtedy jak ty ciamajdo wychodziles z pociagu liczac na korekte :D buhahahahahahahahahaha oddal po 1,66 gdy wszystkie sygnaly na niebie i ziemi mowily ze bedzie mega UP!!!! :D:D:D:D:D:D

zlecenie K 1,5 stoi dalej ? ciamajdo :D

w miedzyczasie flustracie :D sprzedalem po 2,1 kilkanascie tys akcji i odebralem po 1,95 :D ,,, w czasie w ktorym ty czekasz na 1,5 bo oddales po 1,66

duona zapakowalem na maksa jak ty oddawales :D bo nawet slepy widziale ze to pojedzie :D tylko nie ty :D
    sprzedalem wiekszosc akcji ktore posiadalem innych i ladowalem duona, w chwili jak ty go oddawales flustracie :D

ponawiam propozycje :D moze pokaz swoj tegoroczny zysk zrealizowany i wirtualny :D ja pokaze ci moj i porozmawiamy o tym jak sie gra i inwestuje :D zanim zabuhahasz sie z "flustracji" na smierc :D

po ile oddales 1,66 ? no tak :D boshhhhe,,,,,,, :D gdzie ty miales rozum ? ile to dzis ? 2,11 ? aha :)

moze policz sobie ile mogles zarobic :D

wiesz kiedy zaczalem kupowac duona? po 83gr ,,, wiesz ile to juz procent? w 1,5 roku ? 154% ;)

a ty? 1,52 oddane po 1,66 wooow, 9% :D:D:D:D: buhahahaha a mogles miec ile ? na dzis 39%,,,,, czyli co?
    xxx masz 30% w plecy :P zamiast zarobic 40% uciekles z 8% (po odjeciu prowizji i podatku)

wniosek jest jeden,,,, jestes masakrycznie slabym graaczem :D

maaaaaaaaaaaaasakrycznie :D

boli? czujesz "flustrację" :D moze ty naprawde sie przezuc na lokaty bankowe ;) :D zaoszczedzisz sobie uczucia "flustracji" hehehe
  • xxx gwoli przypomnienia :D jestesmy na rocznych maximach, a ty gdzie? Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    ty jestes na zleceniu kupna po 1,5 po tym jak oddales po frajersku za 1,66 :D buhahahahahahahahahahahahahaha
  • co tam glamales xxx? ty 1,66 my 2,18 :D Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    xxx ciamajdo sflustrowana,,,, mu juz mamy zysk x4 niz to co ty "znawca" gieldy zarobiles :D

moglo by zaczac spadac do,,,,,

czekasz na 1,5?
  • Re: co tam glamales xxx? ty 1,66 my 2,18 :D Autor: ~kt [213.199.193.*]
    dałbyś już spokój z dyskusją i zaczepianiem nieszczęsnego xxx, też mnie nie zachwyca, ale takie zaczepki też do niczego nie prowadzą
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [87.99.27.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.