Pikuś ale na 90% tu się straci. Nie ma prawa rosnąć ten ruch na wywalanie . Kupiłem w piatek ale już sprzedałem. Gdyby miało rosnąć to by rosło. Rano się zesrało i koniec.Jeszcze jest dobra cena ale czas pokaże
A może o to i chodzi, żeby wywali takie rączki jak Ty. Gruby, który chce zebrać z rynku jak najwięcej nie zależy w tej chwili na pompowaniu ino kupowaniu tanim kosztem
Kazik, po 40% wzroscie przy takiej plynnosci nie da bez korekty... wyciagna kurs duzo wyzej, bo dopiero wtedy zarobia, wczoraj poszlo 6mln akcji, srednia cena 28gr. - myslisz ze kogos interesuje zarobek 3-6%? dzis srednia cena to 30gr. juz to robili kiedys i tym razem to nie jednorazowy wyskok na nieduzych obrotach... ryzyko owszem jest.... tutaj mamy takie samo zdanie... Ty masz 90%, u mnie troche mniej :)
Czytaliśmy i o rezygnacji Członka RN coś szybko to info w piątek sprzedaz dzsiaj info. Chyba mogli zaczekac do środy rano. Ale zdania nie zmieniam należy sprzedać aczkolwiek termin infa mnie trochę dziwi. Trza obserwować i ewentualnie z 1/5 z kasy położyć ale nie tak jak w piątek 3/5