nikt tu nie liczy się z interesem drobnych inwestorów a spółka jest traktowana jak maszynka do wyciągania pieniędzy z giełdy nie patrząc jaką cenę za to zapłacimy my. Ostatnia emisja jest tego dowodem. Mirbud co prawda przejął cała emisję ale i tak zaraz wpóści te akcje na rynek bo pilnie potrzebuje gotówki. Sprzeda je po każdej cenie aby tylko był na nie chętny ponieważ i tak będzie mu to się opłaciło a my stracimy i to dużo. Miało być tak fajnie a wyszło jak zwykle i jeszcze degradacja na giełdzie do jednolitych notowań. Gdzie są ci prorocy od ING i kursu powyżej 1 zł jeszcze w tym roku? Co teraz wymyślą, żeby usprawiedliwić tą tragiczną sytuację małych inwestorów którzy zaufali spółce?
Dnia 2014-09-27 o godz. 12:57 ~xc napisał(a): > Nie doceniasz się > Ja nidgy nie ujadalem od poczatku weekendu o cudze :) > Zaszczepiony chyba tez nie jestes bo straszna piana od ciebie leci
Widziałem kiedyś takiego mądralę jak ty jak byłem na wsi. Stał na łańcuchu przy budzie.
po 1 to wycyckali nas nie ciebie bo od kilku dni naganiasz na spadki jak oszalaly wiec albo nie masz akcji i chcesz taniej kupic albo masz i jestes niespelna rozumu. po 2 zadna to tragiczna sytuacja.
Dnia 2014-09-27 o godz. 12:23 ~jarzombek napisał(a): > po 1 to wycyckali nas nie ciebie bo od kilku dni naganiasz na spadki jak > oszalaly wiec albo nie masz akcji i chcesz taniej kupic albo masz i jestes > niespelna rozumu. > po 2 zadna to tragiczna sytuacja.
Dla ciebie każdy kto piszę prawdę o sytuacji jest naganiaczem na spadki. To ty raczej jesteś niespełna rozumu albo zatraciłeś instynkt samozachowawczy i na czarne mówisz białe. Ja nie oceniam ciebie dlaczego stać cię tylko na ataki personalne? Odpowiedź jest zbyteczna.
Zbyteczna to jest twoja troska o cudze Opowiadaj historyjki o wyprzedazy mirbudu i szukaj naiwnych Dla mnie tez wazne by takie gnojki z papiera przegonic
Dnia 2014-09-27 o godz. 12:36 ~xc napisał(a): > Zbyteczna to jest twoja troska o cudze > Opowiadaj historyjki o wyprzedazy mirbudu i szukaj naiwnych > Dla mnie tez wazne by takie gnojki z papiera przegonic
Dnia 2014-09-27 o godz. 12:52 ~xc napisał(a): > Miales byc ten od prawdy a nie personalnych wycieczek i się nie powiodlo > hahaha > > Nerwujesz się bardzo co nie dziwi > Jak tu wcisnac kit ze 113 mln w kasie to tragedia:)
Kurs akcji to tragedia i nie odwracaj uwagi od sedna sprawy. Nie rób personalnych wycieczek i nikt do ciebie nie będzie w rewanżu ich robił.
Dla naganiaczy na spadki sytuacja jest tragiczna dlatego tez powstaja teorie ze mirbud sprzedaje akcje ktore jeszcze nie istnieja albo ze uwala bo oczywiste ze woli sprzedac ze strata Tragedia w raporcie za 3q polega na redukcji zobowiazan z 203 mln do 80-90;) I już kilkaset tys mniej odsetek w 4q w kosztach.
Dnia 2014-09-27 o godz. 12:30 ~xc napisał(a): > Dla naganiaczy na spadki sytuacja jest tragiczna dlatego tez powstaja > teorie ze mirbud sprzedaje akcje ktore jeszcze nie istnieja albo ze uwala > bo oczywiste ze woli sprzedac ze strata > Tragedia w raporcie za 3q polega na redukcji zobowiazan z 203 mln do > 80-90;) > I już kilkaset tys mniej odsetek w 4q w kosztach.
To teraz wyrecytuj na czym polega tragedia naganiaczy na wzrosty skoro tak naganiają a akcje od roku zyskały na wartości 0? Pomimo już dawno zapowiadanej złotówki?
W obietnice na forum bankiera wierzysz? W mikolaja tez? Biegaj więc przez caly weekend po spolkach ktore w rok nie daly zarobic i szcekaj hahaha A gdzie byles z tymi rozterkami na 0,6? Gdzie byles 2 lata temu gdy akcje po 0,2x czekaly?
Wymagasz leczenia naganiacz:) udawaj akcjonariusza i ujadaj o nasze:) A najlepiej dziecko rachunku nie posiadaj bo takie mozgi jak ty to się w skarpetkach puszcza
cyt. ...Mirbud co prawda przejął cała emisję ale i tak zaraz wpóści te akcje na rynek bo pilnie potrzebuje gotówki. Sprzeda je po każdej cenie aby tylko był na nie chętny ponieważ i tak będzie mu to się opłaciło a my stracimy i to
bredzisz strasznie i nie wydurniaj się człowieku.. może i wpuści te akcje ..za ile, za rok, za dwa..baran jestes panie Ktoś z tym wpuszczaniem akcji , gdzie i komu wpusci w rynek na jednolitych.. bądź powazny!
Spółka skrajnie niewiarygodna ze sztucznie podtrzymywanym kursem. Świadczą o tym minimalne zlecenie kupna czasem po 10akcji byle tylko podnieść kurs o 1grosz. Trupy wypadające z szafy jak nagła dodatkowa emisja odstraszy poważniejszych inwestorów. Więc nikt poza małymi, naiwnymi już tego nie kupi a to spowodować może tylko głębokie spadki.
a ty bidaku bez akcji więlce zmartwiony :)))) naprawde o nasze nie trzeba się martwić a jak masz tu swoje i ból cie przepełnia to składaj zlecenie naprawde szybko będzie po bólu, a każda twoja akcja znajdzie mądrzejszego właściciela
dałem się nabrać na ten syf po 0,50 a wywaliłem po 3 miesiącach nerwów po 0,48 i teraz mam nadzieje że poleci tam gdzie dawno powinno być czyli poniżej 30groszy.