• terra------- merytorycznie Autor: ~bolololo [77.112.15.*]
    co by się teraz nie działo, to nie można zapominać o biznesie, jaki tu zmierzają robić, przypomnę o specyfice rynku europejskiego, który nijak się nie ma do amerykańskiego, w europie ceny paliw w stosunku do płacy realnej są niebywale wysokie, w stanach zupełnie przeciwnie, , w Europie każdy grosik oszczędza się na kosztach paliwa, a o wymogach środowiskowych nie wspomnę ( na co łożone są ogromne sumy z dotacji), a przypomnę, że spółka ma wyłączność na całą Europę, wystarczy wspomnieć skalę i szybkość rozwoju chociażby instalacji gazowych do samochodów, by sobie uświadomić, że to będzie żyła złota, ....do tego dorzucić obecną kapitalizację spółki , lock-upy na nowe akcje, plany przejścia na rynek główny z emisja akcji po odpowiednich cenach i gotowe, ......obecna stagnacja wynika chyba jedynie z błędnej polityki pijarowej ( lub celowej ) zarządu.........ale można czekać, ......jeszcze rejestracja przez sąd podwyższenia i ci co stoją pod progami będą znów mogli dobierać ...tak myślę, a każdy zrobi jak zechce, nie namawiam !!! hehe
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~Kęs [78.129.174.*]
    O i tu kolega bardzo dobrze zobrazował sytuację jak i plany spółki na przyszłość. Po przeczytaniu opinii chyba każdy zrozumie jakie działania ma spółka w planach i będzie wiedzieć o tym, że te działania skutecznie wpłyną pozytywnie na wartość i kurs akcji.

To że kurs obecnie trochę spadł to nie jest powód do przejmowania się patrząc na to co spółka planuje w najbliższej przyszłości zrobić. Trochę czasu wystarczy na to aby kurs wzbił się ponad 1zł, która była jeszcze nie dawno. Przejście na rynek główny wystarczyłoby im na poprawę sytuacji jednak w tym celu muszą poczekać i podjąć odpowiednie działania. Nie traćcie w nich nadziei tylko obserwujcie bo ich działania nie będą byle jakie. Biorąc je pod uwagę nie ma innej możliwości niż odpowiedni wzrost w górę w dłuższej perspektywie czasowej
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~bolololo [77.112.15.*]
    ...dodam jeszcze, że zamiast bawić się tym w Stanach powinni od razu zacząć od Europy, ...przecież to aż dziw bierze, że się tym nie zainteresował jeszcze ktoś większy, np Taki Karkosik ze swym biznesem części samochodowych, ze swoimi możliwościami i kapitałem .........Gdyby zarząd podjął takie kroki miałby w jednej chwili ogromne możliwości i rynki zbytu .......
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~1916 [46.186.5.*]
    dawaj na 0.10 to odbije na 0.12 !!!
    hehe, to nie ma odbić z 0,32 na 0,40, tylko ma kosztować z 50 zyla najmniej ...heheh
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~azs [84.10.6.*]
    jw
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~ff [206.190.136.*]
    hhthhhfgbubuhhubpmpbmp
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.10.130.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    ...heheh bufetto, nie zawracaj sobie głowy takim śmieciem ...hehe, idź trzepać miliony na swoich spółkach, ( chociaż na forum podłogi widze cię w większości na NC,) zabierz koguta i resztę załogi ( jak to się miziają na podłodze aż czasami niedobrze się robi ) heheh polecam sprawdzić po ile obejmuje akcje twój guru ...hehe i nie o 1 zł tutaj mowa tylko powyżej 50 zł ........
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~buffet [83.10.130.*]
    jak ci sie denko na 30 gr urwie to zrozumiesz w jakie go..no wlazles h
    ...aaaa dziękuję za radę ( dziękuję chyba wystarczy, bo jako samarytanin opłat za te cenne rady to chyba nie pobierasz), swoją drogą TAKI mega inwestor, z TAKIM kapitałem , TAKĄ wiedzą na temat giełdy i at, z TAKIM doświadczeniem i TAKIM ego , co ON robi tutaj na tym smieciuchu, wstyd bufetowy heheh
    ostrzegalem ludzi przy 60 gr....... wiec chyba jakas pozyteczna rzecz zrobilem dla tych co moje wpisy uchronily ich od 50 % wtopy na smieciu

syfow ze sru connecta nie tykalem nie tykam i tykac nie bede

a ty dalej tworz sobie teorie spiskowe jak antoni m
    pamiętam, pamiętam, bardzo jesteś potrzebny, no i ja idąc Twoim przykładam, tak zupełnie bezinteresownie zacząłem się martwić o Twoje inwestycje, czy aby za dużo czasu nie poświęcasz na te dobre uczynki ...heheheheh, , wszyscy ostrzegają tutaj kuźwa heheh, ciekawe czemu , i ciekawe czemu było uwalanie kursu na przerzucaniu akcji z wora do wora, szczególnie polecam sesję z obrotem ponad 700 tyś szt. akcje, gdzie wszystkich mamy 1,5 mln, no kaźwa tam to przeszliście samych siebie -50% , ...a teraz trzeba to pozbierać, oczywiście jak najtaniej, ciekawe ile wam poodbierali ...hehehe
    jakbys nie zauwazyl to troche na forum tego smiecia mnie nie bylo

pojawie sie ponizej 30 gr zeby zapytac czy jescxze dychasz niedojdo inwestycyjna jestes cos jak ATS zero pomyslunku
    pozdro
    ...to tylko tyle możesz napisać .. niedo...jdo inwestycyjna ",???? ...ja cię po za tym , że jesteś przydu....pasem pewnej osoby , to tak czeto cię nie obrażałem .....no widzisz ja napisałem czemu warto kupić i trzymać tą spółkę, merytorycznie, konkretnie, ale ty ze swoją przeogromną wiedzą i milionami na koncie heheh, możesz jedynie napisać to co ci pozwoli twoja spółdzielnia czyli wodospad, śmieć, ubrani itp ....hehehehe
    Ekipa obejmowala akcje w po nieco ponad 1 GROSZ ..... bardziej merytorycznie sie chyba nie da

pozdro
    jaka ekipa, kto, co wniósł w zamian, wycena , perspektywy , ile każdy , czyli w jakich proporcjach, na to odpowiedz,!!! to bedzie merytorycznie, bo za wkłady niepieniężne twój guru też ciągle obejmuje .....no i zapowiedzieli lock upy, a ja zakładam, że to będzie biznes na skalę światową, jak już gdzięś wspominałem i sprzedawać nie bedą, bo to by było niedorzeczne, sam bym coś takiego zamontował do samochodu, a mając firmę przewozową prosiłbym o zamontowanie czegoś takiego , zakładając, że kasa z unii na dotacje będzie się pchała drzwiami i oknami, .....heheh no ale pozdro już mi się nie chce, wy spółdzielnia macie swoje racje, zwała, smieć ubrani ...heheheh
    czlowieku to sa BAJKI

objeli niby po 10 gr za 4 mlnz la

ale za 3,5 mln zl kupil spolke ktora zalozyli kilka tyg .wczensiej za 5 tysiecy zl

czyli wplacili 500 tysiecy podzieli to przez ilosc nowych akcji i ci wychodzi cena objecia troche ponad 1 grosz

zeby dzialac na gieldzie trzeba MYSLEC.... nie kretynsko KKUPOWAC BAJKI
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~bololollo [77.112.15.*]
    heheh, wytłumacz to swoim kolegom ze spółdzielni heheh,, ..... ale kto objął, i za co , co ta spółka zoo wnosi itd, i te inne pozostałe pytania, ...już mi sie nie chce, ...hehe, zwała ubrani zjazd, śmieć, ....teraz dobrze????, hehe, teraz wasz poziom ....????
    no idiota

no co wniesli ??

spolka zoo zalozona pare tyg wczesniej z kapitalem zakladowym 5 tysiecy zl.....

jak mi dasz za cos takiego 3,5 mln zl .... to ide i jutro zakladam 100 takich hahah
    heheh zaczęło się, wyzwiska, bo albo nie wie, albo nie wygodne jest mu podać, poczytaj komunikaty to bedziesz wiedział i ...dioto ...heheh,, ale tego sie trzymajmy . zwała zjazd , smieć ubrani ,,,...ehe to zrozumiesz ( chyba ) ??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.10.130.*]
    ...hehe na pewno nie wie, przylazł tu multimilioner z dwoma tysiącami wraz z kilkoma jemu podobnymi umówili sie co do kursu i kombinują, nie wiedza nic o spółce, albo nie rozumieją komunikatów, ale najważniejsze, że jest niska kapitalizacja w obrocie i zawsze kogoś tam przy przewalankach z wora do wora złapią, pilnują przy tym by podbitki nie były za wysokie, bo wzrośnie kapitalizacja, a to już nie na ich możliwości, a jak wzrośnie to pójdą gdzie indziej z okrzykiem śmieć, uwaleni, dołowanie, zjazd ....hehehehe i tak z dnia na dzień ....
    czlwoieku przy 60 r pisalem ze smiec idzie na 30 gr ...jest 32 gr

a teraz jak widze ze smiec zostal sam sobie zostawiony to mowie ze sie odezwe ponizej 30 gr zeby ci smutno nie bylo

ja gram tylko na GPW i to kilkoma stowami liczonymi w tysaicach.pozdro
    NO !, to juz chyba każdy poznał i poziom i sposób działania tutejszej spółdzielni ...hehe i o to chodziło, a na certusie już sie wam do tyłka dobrali ???
  • Re: terra------- merytorycznie Autor: ~buffet [83.5.211.*]
    czy ty jestes NIEDOROZINIWTY UMYSLOWO ??

pisalem ci 100 razy ze nigdyy w zysiu nie mialem zadnej spolki ze sru connecta
    a co tam tez cie ubrali w smiecia hehe

az z ciekawosci ide przejrzec watek certusa czy tam pisales ghee
    nie chce mi sie tam szperac ale pobieznie przejrzalem i widze ze tam tez ubrali tych 2 niedorozwojow ktorych UBRALI I TUTAJ I NA PMI

czyli ksenona i ats ....no qrwa miszcze

PMI, CERTUS, TERRAZ buahhahahhaha

gdzie sie tacy rodza???
    hehe, swoją drogą to albo trzeba być skrajnym dzieciuchem lub makabrycznie niedowartościowanym, albo niespełna, by podawać jaką sumą się obraca, a już najpewniej jeśli się to podaje , to ta kwota pozostaje jedynie w sferze marzeń, a ta rzeczywista jest 100-krotnie niższa i tak jest w twoim przypadku, ....a co do wymienionych spółek to równiez trzeba być niespełna by te wynalazki tknąć, ale wasza spółdzielnia to pompowała i teraz sprawdzane są transakcje heheh stąd moje pytanie ....
    ...a już tak na zakończenie, bo szkoda gadać , ......swoją drogą, to wdm mógłby się swoimi spółkami zaopiekować, no chyba, że to golasy ???hehe
    widzisz de.bi.lu zaprzeczasz sam sobie najpierw piszesz ze mam 2 tysie a pozniej ze jestem w "spoldzielni"

otoz spodzielnie zeby bujac kursami musza dysponowac MILIONAMI pajacu
    ...co się tak denerwujesz,.. jak ktoś dysponuje milionami, to sam buja kursami 30 % spółek z całej giełdy, a wy w dziesięciu, czy tam w kilkunastu macie po 2-10 tyś zł i szukacie takich śmieciuchów, dlatego tutaj przyszliście, tylko, że tu juz nedługo będzie inaczej hehe i już się nie denerwuj no !! hehe, milionerze ..heheeh
    nie wierze 2-10 tysi i ty myslisz ze takimi goszami mozna bujac chocby 1 spolka ??

buahhahha

ty naprawde jestes niedorozwiniety....i chyba masz 500 zl zainwestowane jeli myslisz ze spodzielnie maja 10 tysi haha

ja sam mam 100 kilo MNI po 1,49 a drugie tyle na spekkulacje.....i jestem bidny leszcz a ten myslisz ze spodzielnie obracaja tysiacami hahahhah

bo padne
    15 osób po 7 tyś z to ok 100 tyś , dlatego takie biedne spółdzielnie jak ta wasza szukają takich spółek, mało płynnych, z małą kapitalizacją ff, jak np MBF czy taki certus przed pompką czy taka 8 formuła czy taka terra itp, nie chce mi sie szukać, a potem próbują pompować ( no jaka szkoda na mbf nie wyszło hehe ) i czekają aż się przyłączą inni, czasami dogadują się ze swoim guru ten im pomaga i wtedy jest dłuższa i bardziej owocna jazda i tak to wygląda ............................żal mi cię, kończę już ...heheh
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.5.211.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    buffet downie , tylko ciebie ubierają:)))
    forumowa wycieraczko może kiedyś skumasz do czego służy bankier pl hehehehe
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.5.211.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    głupek zaczął szczekać i go usuwają:)))
    zamiast się napinać na forum lepiej zrób coś ,żeby zacząć zarabiać hehehehe
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~buffet [83.5.211.*]
    wszedzie na smieciach cie ubrali a glupa palisz ze jestes tutaj od krecenia hehe

ja sru connecta nie tykam z zasady ...chyba ze bym byl po drugiej stronie hehe
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~nostradamus [94.254.209.*]
    Jak gdzies pojawia sie ksenon to znaczy , ze chce komus opchnac towar.
    Czemu malo kto lapie o co chodzi z uczestnictwem na forach?
    Tu sie nagania na akcje ,ktore kupilo sie wczesniej i szuka frajerow ,zeby im opchnac.
    najpierw zacheca a potem z was drwi.
[x]
DCD 0,00% 0,05 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.