Do kasy JHM wpłynie ponad 100 mln, które to spółka zwróci MIRBUDowi ponieważ jest jej dłużnikiem, JHM pozbywa się znacznej częsci zobowiązań, kosztem podwojenia liczby akcji. Bilans przed i po jest identyczny, jednak mimo wszystko wolę mieć akcje firmy bez długów,
jesteś ograniczony-na skutek emisji kapitalizacja spółki rośnie do kwoty około 170 mln zł z obecnych 60 mln czyli wskażnik c/z z obecnych 8 rośnie do 20-pokumał czy nie?tak
Do kasy JHM wpłynie ponad 100 mln, które to spółka zwróci MIRBUDowi ponieważ jest jej dłużnikiem, JHM pozbywa się znacznej częsci zobowiązań, kosztem podwojenia liczby akcji. Bilans przed i po jest identyczny, jednak mimo wszystko wolę mieć akcje firmy bez długów,
czyli jhm odda 100mln zł mirbudowi , a Mirbud spłaci pożyczkę i wszysstko gra ,tak? I JHm i mirbud zyska, tak graczyk, czy nie tak ..
nie on , tylko takie kmioty jak ty tępaki bez życia, marzace by być mną i miec te akcje biegasz kmiocie od forum do forum z prędkością światła i żebrzesz
no proszę te same teksty co na Onecie, poczytajcie sobie, to chory człowiek. Ty masz jakąś rodzinę, znajomych, kogos kto byłby w stanie ci pomóc? Gościu ty się ratuj, może jeszcze nie jest za późno.
kmiot a kto za ciebie zrobi ruchy??? zapomniałeś psycholku cos naobiecywał ??? zacznij od mirbudu po 0,9 hahahahahaha błędy twoich rodziców można naprawić, ale nie grabiną, mam dla ciebie słuszny mebel:)
mik niech ci urosnie nawet na 5zl ale jakbys nie byl taki głupi to w ogóle byś nie pisal kupiles niedawno i naganiasz bo jakoś rok temu nie udzielałeś się człowieku są jeszcze inne przyjemności a ty cały czas na kompie i dlatego masz świra trzeba zmienić lekarza bo ten cie oszukuje
Bomi tez bylo ...bez dlugow. Jeszcze macie zludzenia? Ja tez kiedys mialem na Bomi, i z zludzeniami i nic nie wartym papierem zostalem. Szczesliwie jakies 3tys zl w plecy, ale nauka, by omijac bankruty a wchodzic w spolki albo duze z wig20 KGHM , PZU i stabilne inwestowanie, albo w male nieoszlifowane diamenty z NC . Kilka jest , ja stawiam od dawna na Fachowcy.pl , nowe technologie, stabilne fundamenty i mega rozwoj. Kąsek dla duzych inwestorow z branzy Okolo IT. Polecam forum i net. Kupuj plotki sprzedawaj fakty, nigdy odwrotnie. Pozdrawiam
boli główka misia boli, a tak jaśniej powiedz wszystkim z kim rozmawiasz, no powiedz. Tylko nie zachowuj sie tak jak na onecie bardzo cie prosimy. Dasz radę mik, xxx vel 123?
Dnia 2014-09-25 o godz. 18:28 ~xxx napisał(a): > Hahahaha oszuscie vel ad instal vel podwykonawca vel klozet vel xxxx vel > franc jarzynowy synu z taboreta
głupcze we wszystkich widzisz adasia, w klozecie i wielu innych a teraz we mnie, lecz sie głupku bo całe forum sie z ciebie smieje. mozesz mnie uważać za adasia, mam to gdzieś. zrobiłeś z siebie wariata na onet okazuje sie nie przypadkiem. ty jestes głupcem nieuleczalnym.
Interesująca rozgrywka i rozrywka , nie powiem, opłacany cieć tego forum i pozostałych innych dostępnych, napisał "JHM BEZ DŁUGÓW" , a tu i kamieni kupa, jak stwierdził potomek klasyka
nie dacie wariatowi rady tak jak nie poradzono sobie z nim na onecie, forum od kilku dni zamarło. podejrzewam, że to on jest ten adaś bo on może mieć interes w spraliżowaniu tego forum i skutecznie to robi. jest tu taki gnój że nikt nie chce juz tu pisać. Ten gość to prowokator
FACHOWCY BUHAHAH SAME STRATY i emisje bezgotówkowe na smieciu, którym zarządza koleś, ktory zrobił wała na dwoch innych spółkach - biznes z du.py i naganiacze na hakach spadaj na fachowców i nie truj na normalnej spółce