• i wszystko jest jasne Autor: ~drewniok [89.231.24.*]
    klon robi emisję dla mery

mera wydziela czesc dzialanosci do osobnej spolki - ktora wniesie za nową emisję aportem do klona

niedługo dowiemy sie ile i po ile

ma moje oko to cena bedzie w granicach ostatniego postoju - czyli 0,8-1,2 zl. - ostatnia emisja byla po 1 zl. wiec ta cena bylaby najlepsza

akcji bedzie miedzy 5 mln a 15 mln sztuk

jak znam zycie to taki powiekszony klon bedzie mial prostą drogę do parkietu głównego na giełdzie

kapitalizacja wymagana oznacza ze kurs musi sporo urosnac do 1,75 gdzies albo do 2,00

tak to widze

co wy na to
  • Re: i wszystko jest jasne Autor: ~mirr [83.9.35.*]
    Cierpliwie czekać na bieg wydarzeń ,pozdro
  • Re: i wszystko jest jasne Autor: ~sanders [212.33.92.*]
    robi się coraz ciekawiej
  • Re: i wszystko jest jasne Autor: ~mirr [83.9.36.*]
    Malo kto wie ,co to za spółka,ale jak przejdziemy na główny to wtedy może być ciekawie..pozdro
  • Re: i wszystko jest jasne Autor: ~pryszczatyguziec [79.175.197.*]
    Znowu chce mi się pożalić z powodu pogłębiającej się nudy na Klonie... Mam nadzieję że to znak, że zaraz znowu podskoczymy...
  • Re: i wszystko jest jasne Autor: ~sanders [212.33.92.*]
    o tak, klon to lekcja cierpliwości

ja już właściwie nie muszę zaglądać na giełdę bo oprócz klona mam igorię i nanotela i wszystko się kisi, chociaż klon przoduje.
  • Re: i wszystko jest jasne Autor: ~rower [89.77.90.*]
    drewniok jak też tak myślę (zanim przeczytałem Twój post) ustawiłem się na sprzedaż na ok 2 zł .
    Myślę że po dłuższej i większej korekcie za kilka lat ( bo tak inwestuję ) będzie znacznie wyżej . pozdrawiam .....
  • wykres Autor: ~pryszczatyguziec [79.175.197.*]
    Ktoś wczoraj się postarał i narysował ładną, białą świeczkę od wsparcia, przypadek czy celowy sygnał?
  • Re: wykres Autor: ~mirr [83.9.41.*]
    szturmówka załopotała i się złamała
    po jaką ch......re tu wchodziłem---,masakra
  • Re: wykres Autor: ~sanders [212.33.92.*]
    następny dobry raport, perspektywa przejścia na główny a my spadamy i tradycyjnie kiszonka
    chyba jak to w końcu zagra to będzie z 20zł tylko czy zdąży przed załamaniem na rynkach?
  • Re: wykres Autor: ~pryszczatyguziec [79.175.197.*]
    Jeżeli to ma pójść w górę, to jest to chyba ostatni moment na dokupywanie, bo jeśli zeszłoby niżej to już w jedną stronę. Napięcie jest, nie powiem...
[x]
KLON 0,00% 1,45 2025-09-26 09:44:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.