Weźcie koniecznie udział w Walnym. Pytajcie, węszcie, obserwujcie. Wyciągajcie wnioski. To, że ewidentnie ktoś duży się skraca, to poważna przesłanka do najgorszych przypuszczeń - ale nic nie zastąpi własnych spostrzeżeń.
To na ch... tu siejesz trzodę jak jesteś pusty w ryj? Dobry wujek jesteś? Brykaj na swój fluid (po 3PLN) - he, he. Cienias jesteś i tyle, ale w sumie to może i dobrze jak ludziom mieszasz w głowach. Ja dalej czekam cierpliwie na 0,10 PLN
Pożegnałem te akcje - tak jak pisałem. Po 26 - 30 groszy. Innym też radziłem. Tobie szczególnie - ale szczekałeś, nie słuchałeś. Teraz tylko się przyglądam, piszę rzadko i przecież nie naganiam na spadek ( ciekawi mnie dalszy rozwój sytuacji - to chyba oczywiste ). Gdybym był zaangażowany - na pewno pojechałbym na WZA. Inne zachowanie nie ma sensu. Zatem jeśli nie jedziesz - to nie kłap kolejnych bzdur o tej firmie, bo to jedynie twoje fantasmagorie.
Ponawiam apel, idź na swój fluid... ;-) Ja nie słucham takich kolesi jak Ty. Ja robiłem tu ruchy od 25 do 32 (sprzedaż) i to kilka razy. Nie piszę nic o spółce tylko o akcjach. A co z tego będzie życie pokaże... Mam swój plan ilościowy i go zrealizuję niezależnie od tego co piszą inni. Przerabiałem już wiele spółek w ten sposób i jest ok. Jak chcesz dużo i stosunkowo szybko zarobić to trzeba wchodzić na spadkach o ile oczywiście masz na tyle kapitału, żeby dobierać po niższych cenach. Zbieranie akcji nie polega na zakupie po jednej cenie ciołku... ;-)
A co Ty możesz wiedzieć o zarabianiu? Masz pewnie 20-30 tys. PLN po babci i kozaczysz... Jak chcesz jechać na walne to zbierz sobie pakiet i tyle, a jak nie chcesz śmiecia to wyp....j!!! Ponoć bezpieczne spółki są na WIG 20, a co Ty robisz na NC parówo? Ps. Jak szef zobaczy przez ramię co robisz w godzinach pracy to jeszcze ją stracisz. Nie ryzykuj!!!