Nie błaznuj nie błaznuj bo ci gaz odetno. Jeszcze trochę zejdzie to na pewno i ja się zapakuje na poziomie 1.8. Czekałem i się doczekałem. Cierpliwość to cnota mój ty ynwestorze. Pakuj do wora żebyś miał pod choinke hahaha
Zastanawiam się nad wejściem na tym poziomie i to bardzo poważnie ale wolałbym jednak wycene 1.8xxx:) Chociaż przy tych obrotach nie wiem czy uda mi się w ogóle coś kupić, a planuje większy pakiecik hehe.
Daj spokoj miałem wciągnąć rano w piątek ale rodzina, praca i tak wyszło. Alez wqrwion jestem. Jeszcze kupie taniej ale na dt bym sobie ze 6K Pln zarobił. Jak ja nie lubie poniedziałku.
Spokojnie, jeszcze na lekko poniżej 2 zawróci, trochę niech sytuacja na rynku się popsuje i będzie niżej, genetalnie widać że jakieś fundusze wchodzą więc będzie mniej akcji więc wzrosty wymusi to
Ja ci powiem jakich dawcow nam potrzeba,,,, ,,, ,,, ,,, ,,, takich co oddaja po 1,66 gdy akcje zaczynaja jechac na 2,14 to wlasnie drogi xxx sa prawdziwi dawcy :) ,,, tacy dawcy daja D na calego :)
Czujesz ze dales? Czujesz sie dorbym dawca? Flustracie :))))) buhahahahahahahaha