1. Zawarł w ostatnim miesiącu nowe umowy na kwotę 130,1 mln. zł. 2. W sierpniu poinformował o zakończeniu realizacji inwestycji w Krakowie co ma mieć pozytywny wpływ na raport za III kwartał. 3. W październiku ma być konferencja prasowa
Nie rozumiem więc sprzedających po tych cenach. Naprawdę myślicie, że uda wam się odkupić taniej? Zobaczcie jak spadły obroty. Powodzenia!!!
Witaj Grzegorzu. Zgadzam się z Tobą. Ale wydaje mi się, iż te kilka tysięcy akcji nie wywalili ci, którzy chcą odkupić taniej, lecz ci, którzy mieli taką potrzebę (finansową) lub liczyli na szybki (kilkudniowy) kilkuset procentowy zysk - widać to po wolumenie. Spółka rzeczywiście godna uwagi.
Przy takich kontraktach, gdzie tylko koordynuje się roboty można uzyskać wysokie marże. Może byc to 3, 10 a nawet więcej procent. Wystarczy zebrać oferty podwykonawców, doliczyć swoją marżę i pozostaje tylko wygrać przetarg. A Aedesowi sie to udało!!!!
Popatrzcie z resztą sobie na wykres. Wiecie co to za formacja? Czy może Radziu już Wam tak namieszał w głowach, że jak on krzyczy żeby sprzedawać to wy to robicie? Dla mnie dobrze by było żeby Radziu i jemu podobni nie byli akcjonarjuszami tej spólki. Mam nadzieję, że jak to ruszy to nie zdążą wskoczyć a potem zrezygnują bo będzie im się wydawało, że jest za drogo.