• Kurs Autor: ~Jarek [79.186.39.*]
    Część forumowiczów ogłaszała i nadal ogłasza rychły spadek kursu o ok. 40% pozostali zaś przewidują ( na dniach ) mocny ruch ku północy. Z tego można wyciągnąć wniosek, że wróżbiarstwo ma się dobrze w naszym kraju. Pamiętajcie tylko, że szef jest tylko jeden - wróżbita Maciej :). Jeżeli któraś z opcji okaże się właściwa to będzie to rezultat szczęścia a nie wnikliwej analizy.
  • Re: Kurs Autor: ~Jajco [83.27.17.*]
    Święta racja !!! ;) Dlatego już tu się nie wdaję w dyskusje ;) Mam swoje zdanie co do TFO i tego się trzymam !!!
  • Re: Kurs Autor: ~Maras [91.212.223.*]
    Popieram. Jestem, obserwuję i czuwam, ale bez większych emocji. (Kupić), zakopać i patrzeć jak rośnie :)

Pozdrawiam
  • Re: Kurs Autor: ~kurde [93.154.164.*]
    TFONE to bardzo dobra spółka. Kupiłem za 5,71 i czekam do 7 zł. Później zobaczę. Jeśli jakimś cudem stracę na tej inwestycji to robię sobie przerwę.

Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy!
  • Re: Kurs Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Biała długa świeca by się przydała co by poszerzyć kanał wzrostowy . Oho jakiś kolarz rozpoczął samotną ucieczkę zobaczymy na ile starczy sił . Kilku się podpięło , ale wygląda że już ich peleton wchłonął .
  • Re: Kurs Autor: ~mkv [178.235.147.*]
    pozdrowienia dla jasnowidzow od RGR bo na wykresie robia sie wam dwie prawe rece jakas nowa formacja wam sie wykluwa czy cos nowego przepowiecie!!!!!!!!!!!.POZDRAWIAM CALA RESZTE CIERPLIWYCH AKCJONARIUSZY
  • Re: Kurs Autor: ~ja [89.191.128.*]
    ja widzę formację torów kolejowych z Pendolino na czele :D
  • Re: Kurs Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Kurs może trochę spaść , ale wcale nie musi . Wszystko zależy od determinacji sprzedających . Spółka ma najlepszy okres przed sobą i trochę bym się zdziwił gdyby to teraz zaczęło spadać . Pozdrawiam !
  • Re: Kurs Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Nie ma szans na spadki. Oczywiście oprócz normalnych korekt. Gołym okiem widać, że papier bardzo silny, firma ma świetne wyniki, a do tego wskaźniki ciągle b.nisko. Jak w końcu ruszy to na 7 zł. ( o którym to poziomie ktoś wyżej wspomniał) nawet na chwilę się nie zatrzyma. Choć oczywiście może sobie rosnąć spokojnie i bez szaleństw, wtedy "odpału" nie będzie.
  • Re: Kurs Autor: ~Mati [5.173.5.*]
    Jest kurs silny. Jak dwa miesiące temu chciało się sprzedać 12k papiera to kurs pikował ostro w dół. Tydzień temu sprzedawałem 12k papiera i kurs spadł zaledwie o 2%. Papier jest powoli i systematycznie zbierany.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.