Dnia 2014-09-18 o godz. 11:06 ~plex napisał(a): > Jeszcze 2 tygodnie nie było tutaj z kim pisać, a dzis pełno hołoty co > pisze bzdury nic nie wiedząc o spółce. Dobrze, znaczy, że jest zainteresowanie
każdy chciałby kupić tanio nie tylko Radek dlatego kurs jest dołowany zobaczymy do ilu zejdzie sam dokupie jak na razie mam średnią 1.10 a zaczynałem od 0.80 za kilka lat te poziomy będą tylko wspomnieniem
Dnia 2014-09-18 o godz. 11:42 ~radek napisał(a): > he, he teraz już za kilka lat. W obecnym okresie czasu nikt nie inwestuje > na kilka lat. KTO INWESTUJE NA KILKA LAT Z MAŁYCH NAS SZARAKÓW .....
Cóż zyga za tydzień będziesz mógł tylko wspomnieć o tym ile mogłeś zarobić sprzedając teraz akcje jeżeli oczywiście masz taką średnią jak piszesz. Mam jedną radę dla Ciebie - sprzedawaj puki masz jeszcze jakiś zysk. ...
Dnia 2014-09-18 o godz. 14:46 ~radek napisał(a): > A co masz problem ze wzrokiem też?? Cały dzień na minusie a ten > rzeczywistość zaklina!!! Co za cynizm!!!
Pisałem niejednokrotnie że poziom 1 zł będzie w następnym tygodniu. Naucz się czytać. Z tym też masz problem?? Oj zaczynam się obawiać o Ciebie zyga czy aby wszystko jest OK!
Dnia 2014-09-18 o godz. 14:54 ~radek napisał(a): > Pisałem niejednokrotnie że poziom 1 zł będzie w następnym tygodniu. > Naucz się czytać. Z tym też masz problem?? Oj zaczynam się obawiać o > Ciebie zyga czy aby wszystko jest OK!