Witam. Mam wielką prośbę do posiadaczy akcji o wstrzymanie sie z pisaniem czegokolwiek na forum AEDES przez tydzień od teraz. powiem tylko że na pewno to nie popsuje naszego kursu (ktoś na ważny chce trochę podebrać...) Z góry dzięki! Pozwólmy tym co wysypali ponarzekać i ponaganiać na spadki! To mówiłem Ja Wasz MisioInwestor
Misiu za tydzień to będzie tutaj złotóweczka albo poniżej. Widzę, że kolega stracił nadzieję na dalsze zwyżki. Będzie spadek i to znaczący.......... Jak to było "ktoś duży"..... oj co Ty za bajki piszesz misiu ;-)
"Nie popsuje kursu........." już powinieneś odszczekać te słowa naganiaczu!!! Co za brednie piszesz. Bardzo szybko zostało to zweryfikowane przez życie. Jakoś nie ma żadnego zbieracza akcji. MisiInwestor okazał się zwykłym perfidnym naganiacze, fe!!!
Coraz mniej uczestników w tym kółku różańcowym! Nie ma już. Komu oddawać papieru kupionego po 1,5 i wyżej!Zresztą niedługo dołączą i ci ,którzy kupowali po 1,4 .Zacznie się sypanie na wyścigi, taka jest psychologia rynku.