• czyżby karku przysnął Autor: ~reks [82.177.221.*]
    Co to za marazm na alchemii.godz. 12,10 czyżby karku zapomniał pchnąć pakiecik 740 tys, jestem zawiedziony
  • Re: czyżby karku przysnął Autor: ~reks [82.177.221.*]
    No misiek się obudził i od razu pakiecik 790 tys .
  • Re: czyżby karku przysnął Autor: ~krogulec [82.177.221.*]
    Tu chodzi o to, żeby nie wypaść z WIG 50 potrzebne są obroty. Liczyć na drobnicę nie może bo nie bawią się w te klocki. Zostało mu samemu ten obrót robić. Codziennie lub co drugi dzień bawi się w ten obrót. Tylko się dziwię bo bawi się w to cały dzień sprzedając po 100 i więcej sztuk aby na koniec walnąć całym pakietem. Chyba ,że chce robić pozory, że drobnica się bawi. Ale wszyscy wiedzą, że to bajer. Nie lepiej od razu rano walnąć całym pakietem a nie dziobać jak dzięcioł. A i maklerzy mniej będą mieli roboty. Tylko jedno mnie dziwi,że dla pozostawienia w WIGu 50 ponoszą koszta, bo od prowizji od transakcji nikt ich nie zwolnił. A taka zabawa to tylko u karka.
    co sie dzieje. impexmetal kupił akcje alchemi i jak do tej pory jest w plecy. a kurs dzisiaj rosnie powyżej 3%. a ten gniot alchemia , ani nie drgnie. może i przyjdzie czas na nia.
  • Re: czyżby karku przysnął Autor: ~morro [78.8.90.*]
    Ja sie obudziłem wreszcie... szkoda czasu.
    Dzis wywaliłem swoje 2000 szt 8% w plecy przez dws lata
    Połowa juz zainwetowana, i 2% od 14 juz zarobione.(dywidenda 7,5% niedługo) bardziej ruchliwa inwestycja, a tu kurs na smyczy cały czas

powodzenia drobnym z alchemii, moze kiedys odkupie ( obserwował będe nadal)
    masz rację, kurs jest trzymany na smyczy i nie wiadomo co siedzi w głowie karka. czy mu wyższy kurs jest do czegoś potrzebny to on sam wie. Też sie zastanawiam nad wywaleniem tego g... i nawet nie mysle zaglądać. Ja mam większa stratę ale jak patrzę ,ze inne papiery idą w gorę to az du...ściska. wystarczyło na ślepo kupić byle jaka spółke i swoje mieć. przydałby sie tu cytat sienkiewicza
  • Re: czyżby karku przysnął Autor: ~morro [89.75.132.*]
    ja zamieniłem na spółke która 26 ma dzien dywidendy, i płaci sporo bo 7,8% na dzisiaj wychodzi. Poza tym kupowałem w piatek i dzis inwestycja juz przynosi zysk 2%.(strata domknieta, oby po odpisie dywidendy kurs wrócił szybko )
    Na alchemie moze wróce jak zrobi sie głosniej o odwiertach łupków w polsce.
    w koncu rurki do dziurki to tylko z alchemii ;p,
    pozdro
[x]
ALCHEMIA 0,00% 4,76 2019-05-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.