plekus na ilu stoisz na k tak jak pisałeś na 1,6 zł? :) to taka spółka że można jak widać 50% góra dół zrobić kilkoma tysiacami złotych ja tylko sie dziwię głównym akcjonariuszom że tak pozwalają manipulować wyceną ich portfeli :) jak mnie zainteresuje to sobie coś tam kupię ;)
Jak rosło dzień po dniu to na forum wielkie poruszenie- że winda na 7zł. itp. Jak spada jedynie ja się spółką interesuje i chyba tylko ja chcę kupić........ Daje do myślenia!
a czemu to jest tak ważne by nie przyjęli w ten sposób spłacą długi wiadome jest jedno do czasu walnego kurs mocno wybije w górę bo tu chodzi o większość na walnym ;)
jestem na za...... nie ma szans jutro przebić 3 zł.... Wtedy by pojawił się popyt i będą wzrosty. Raczej obrona 2 zł. Jak będzie jednak wzrost ponad 3 zeta hyle czoła!!!
Czy przekeoczymy jutro 3zl niby piwinnismy ostatnio bylo podejscie pod 3 i cofka korekcyjna czyli na logike w najblizszych dniach piwinismy przebic 3 zl. jednak obroty male 2kilo akcji moze zbic kurs o 20-30% i takk samo w druga strone co bedzie nie wiem ale cos sie dzieje na spolce jest zainteresowanie coraz wieksze i czas coraz mbuej zobaczymy jutro...