Dnia 2014-09-18 o godz. 19:53 ~Maestro napisał(a): > hha AHAHhhaaaaa > i się udało 1 akcja > ciekawe ile jutro spuszczą po 1 gr ?
historia się powtarza ??? tak jak pisałem wczoraj czy przedwczoraj łykali troszku po 2 gr , ale jak zobaczyli , że klasyczne ubieranie odchodzi to sobie darowali ......
Dnia 2014-11-19 o godz. 10:00 ~Maestro napisał(a): > historia się powtarza ??? > tak jak pisałem wczoraj czy przedwczoraj łykali troszku po 2 gr , ale jak > zobaczyli , że klasyczne ubieranie odchodzi to sobie darowali ......
i miałem nosa z tym ubieraniem ..... a i po lewej stronie chętnych na zakup ubyło ............ ci co stali na 3 gr (2 x 1075000) przerzucili się na 2 gr .... nagła potrzeba gotówki ???, czy brak wiary w "walor" ????
ps. najbardziej nurtują mnie te 'mega' zakupy z rana po 1 ,2 ,4 , czy czasami aż .... 5 akcji, czemu ma to służyć ???, już chyba lepiej nic nie kupować, albo raz na miesiąc od razu z 1000 akcji, efekt byłby ten sam ......??????
Zgadzam się - ubierać będą to pewne ale wyżej. Jak na razie nie widać by znajomi królika kupowali - ale widocznie co niektórzy lubią czekać - strategia żółwia nie jest dla mnie - ale ma wiele zalet i można zarobić. To było rozpoznanie walką - patrzył czy dołożą - dołożyli. Choć powinni wskoczyć na 0,03. Ubieranie nie wchodzi w grę - więc trzymają kurs w ciszy i na poziomie 2 groszy ( nie robią scalenia - więc nie chcą handlu ) W marcu fabryka prawie gotowa - kontrakty muszą mieć trochę wcześniej - bo co zrobią postawią maszyny i będą czekać na cud? :) Pisali o 500 000 elementów - gdzieś ktoś pisał, że jeden kosztuje ok. 130zł. Mamy więc gotową fabrykę za 20mln i potencjalny kontrakt na 65mln zł i to na początku przyszłego roku. Może być ciekawie - do 10 groszy doleci, a jak dobrze pójdzie to ubiorą wyżej na 20 groszach. :) Może gość wie co robi - ciekawe czy jutro coś kupi
dobre :) chociaz na ich miejscu w umowie zastrzeglbym mozliwosc dziedziczenia przez wnuki to w przyszlosci bylo by wiecej kapitalu od dzisiejszych studentow-mitomanow-golotylcow ;)
się ruch na forum "waloru" zrobił, do późna w noc, dyskusja rozgorzała jak nigdy ....... może coś z tego będzie ??? ja pisząc o "ubieraniu" na 'walorku' miałem na myśli odnawiające się zlecenia po 2 gr na sprzedaży (po prawej). nie wiem dokładnie jaka jest 'fachowa' definicja "ubierania" - ale jeśli podbili z 1 gr do 2 gr to chyba ???? ją wypełnia ? zawsze chyba lepiej oddać to po 2 gr niż po 1 gr (różnicą 50%), czy po scaleniu za 1/10 1 gr ......
Nie ma o czym dyskutować - ubieranie będzie wyżej, to ze dokładają znaczy że kurs musi tu pozostać. Odważnych by wejść po 2 i potencjalnie wyjść po 1 - mało. Patrzeć i czekać. Obudzić się ok. 4 kupować po 5 i widzieć 3. Zwyczajny los Inwestora :)
marudzisz jak stara zrzeda zamiast kupowac. Mnie ubrali po 1 i po 2 i mam papiera ok 1,8 mln. Narazie starczy:). A ty smaruj i wypisuj glupoty, zyjesz innymi czasami. No ale ktos to bedzie musia odkupywac po 20 groszy!