Co to za dywidenda, pod takie dywidendy się nie gra, podaż chyba jeszcze nie odpuściła, jak się sytuacja na ukrainie pogorszy to 5zł możemy musnąć, przebić nie przebijemy gdyż jest mocne wsparcie
Czytam i widzę , że hurraoptymizm zgasł . To dobrze to znaczy że niedługo ruszymy . Sporo naganiaczy na spadki to też dobrze bo oznacza , że cena zaczyna im pasować a że każdy chciałby jeszcze taniej to cóż produkują się na forach a nóż widelec ktoś posłucha i sprzeda wcześniej taniej . Pozdro .
Oj dzieci,dzieci marne te wasze nadzieje na wzrosty,ja wam to piszę,Tukan. Na Groclinie,jak im pisałem przy cenie 35 zł - uciekać-. to mnie opluwali lub pytali,jakie prochy biorę,i się doczekali....15 zeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tutaj również, najlepszy okres wzrostowy to już historia,a nadciągają czarne chmury, tj. klin zniżkujący z szybkim spadkiem do podstawy, a to będzie 3,80-4,00 zeta. Bardzo zle to wygląda. Miałem czekać na dywidendę ze swoim znacznym pakietem, zredukowałem do zera i zapominam o GPW po 25 latach, tym razem chyba na zawsze. Powodzenia
NO TO ŻĘGNALSKI - TO DO TUKANA! JESZCZE SIE ZDZIWIA CO NIE KTÓRZY JAK BEDZIEMY CHODZIC PO DWUCYFRÓWKACH! PZDR WYTRWAŁYCH PS , TO JUZ WIADOMO KTO TAK SYPAŁ, BHAHAHAH
Dnia 2014-09-14 o godz. 15:58 ~tukan napisał(a): > Oj dzieci,dzieci marne te wasze nadzieje na wzrosty,ja wam to piszę,Tukan. > Na Groclinie,jak im pisałem przy cenie 35 zł - uciekać-. to mnie > opluwali lub > pytali,jakie prochy biorę,i się doczekali....15 zeta!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Tutaj również, najlepszy okres wzrostowy to już historia,a nadciągają > czarne chmury, > tj. klin zniżkujący z szybkim spadkiem do podstawy, a to będzie > 3,80-4,00 zeta. > Bardzo zle to wygląda. Miałem czekać na dywidendę ze swoim znacznym > pakietem, > zredukowałem do zera i zapominam o GPW po 25 latach, tym razem chyba na
> zawsze. > Powodzenia
ahhahh....jak dobrze kojarze pisales jakos na poczatku roku ze kurs nie przekroczy 4 zł....ze glowny udzialowiec bedzie walil akcjami po 3 zł itp....hahaahha nie powinienes podpisywac sie tukan ale tuk....taki prawdziwy buraczany tuk ahahahaha.....zegnaj tuku hahaa...spolka bedzie miala rekordowe zyski w tym roku a tuk pisze o koncu wzrostow hahaha....ech
o koorva! Ależ Ty jesteś słaby.... Chyba nie byłeś orłem edukacji w swoim czasie.... Może lepiej spróbuj zrobić kurs fryzjera i zacznij zarabiać pracą rąk! Z giełdą, z forum daj sobie raczej spokój...
Tukan to jak na groclinie krzyczałeś że będzie 15 zeta i miałeś rację to może będziesz miał rację i tfone też będzie po 15 zeta . :))) Tak już zupełnie poważnie to nie trzeba było jakiejś szczególnej inteligencji by wiedzieć że groclin spadnie . Spójrz na tegoroczne wyniki groclinu a spójrz na dynamikę przychodów i zysków telesfora . Jest różnica ? To dziękujemy i szukaj szczęścia na innych walorach . Pozdrawiam .
czy to się inwestorom podoba czy też nie, na TFO jest RGR z linią szyji przechodzącą od podstawy wybicia z 11.07(lipcowe maxima to LR), przez dołek z 8.08 (sierpniowe maxima G), dołek z 29.08 i dno świecy z piątku (wzniesienie wrześniowe PR). Zasięg spadku to 4,5zł czyli górna granica luki hossy z 15.05. Zanegowanie RGRa zaś to będzie potężny impuls wzrostowy.
Ja się tu nie będę przekrzykiwał czy spadnie czy wzrośnie w krótkim okresie bo mnie interesuje trend , który jest silnie wzrostowy a że jakieś wahnięcia będą to jest oczywiste . Spółka ma małą kapitalizację z całkiem dobrze rozpoznawalnym towarem taka mieszanka spowoduje urealnienie wyceny . Pisanie czy będzie 6 zeta czy 5 zeta nie ma najmniejszego sensu dla mnie gdyż ja czekam na wyższe poziomy . Spółka wykonała jak dla mnie ogromną pracę by wdrożyć nowe produkty z powodzeniem a kto tego nie rozumie ten nie jest inwestorem tylko graczem . Coraz więcej osób piszących świadczy o tym , że rynek zorientował się jakie w tej spółce drzemią możliwości generowania pieniędzy . To tyle ode mnie . Każdy musi sam sobie odpowiedzieć czy warto .
Do : GMBH , dobrze piszesz, w każdym trendzie są korekty, dłuższe lub krótsze ale są, to uzdrawia trend, możemy na tych poziomach pobujać się sporo jeszcze, denerwuje mnie tylko pisanie niektórych że powinno jechać do góry pod dywidendę, jest to bzdura, kogo interesuje 10 groszy dywidendy -niecale 2 % , nikogo !!!
tyle Panowie, że po przebiciu 5zł trend wzrostowy zostanie złamany i trzeba brać realnie pod uwagę głębszą korektę która nieco inaczej ułoży obraz na spółce. Oczywiście też możliwa jest pułapka i czyszczenie wszelkich stop-lossów przez głównego rozgrywającego.
Wytężam wzrok i nie widzę tej głowy z ramionami a naprawdę się starałem . Natomiast na wykresie 6 miesięcznym widzę coś na wzór twarzy p. Wojewódzkiego profilem . Usteczka , trochę długi nos i burzę włosów . Musicie tylko przekrzywić głowę w prawą stronę . Widzicie ?
Jak widac papier czeka na swoj kierunek Jest 50% za wzrostami i 50% za spadkami A to juz dobra wiadomosc Jezeli spadnie ponizej 4.90 to niestety spadki Ale nie bedzie to latwe musi sie pojawic okolo 200 tys na sprzedaz w jeden dzien i to w szybkim czasie.Prawie nierealne ale mozliwe.Z kolei pieniadze nie lubia pospiechu dlatego trzeba nieuczkow niecierpliwych troszeczke potrzachac. Tutaj jakas jedna chwila zadecyduje niestety nie ja Mam 2 tys. tego papieru i nie planuje w tym roku tego sprzedac Poczekam z 5 lat Mam czas jestem jeszcze mlody.Nie bawie sie bo to mnie to nie rai.