• 26 , 26 , 26 ,itak dalej Autor: ~były_leszcz [89.66.162.*]
    Ciekawe kto za tym stoii , upłynnianie czy odbieranie , moja opcja to oczywiście to drugie , niemożna wykluczyć oczywiście opcji takiej że ktoś pozbywa się papiera ze wzgledu na wyniki , lecz co by musiało sie stac zeby tak bylo , sam nie wiem .....
    Zakladam ze to chlopcy z Trigonu zabawiaja sie kursem ........
  • Re: 26 , 26 , 26 ,itak dalej Autor: ~PAN_Z_JAWOROWA [80.51.134.*]
    Witam Były,

Potocznie ten ktoś się nazywa "sternik".
    Cały dzień zabawa, a na koniec zazwyczaj kilkaset akcji K.
    Ciachnij krechę wsparcia - nic się na dzień dzisiejszy nie dzieje złego, chociaż... po dzisiejszym dniu balansujemy na krawędzi ;)

R.F. sobie poszedł... Mam nadzieję, że w zgodzie się rozstali i nie ma zamiaru sypać......

Pozdrawiam!!!

• Re: 26 , 26 , 26 ,itak dalej Autor: ~były_leszcz [89.66.162.*]
    Witam !!
    Nasz kwiatek imieniem fiołek odszedł z rady , lecz kto powiedział że z akcjonariatu , podejrzewam że nie miał zupełnie wpływu na zarządzanie i kierowanie stąd jest jak jest a co do wysypu to fajnie by było te 90 k w rynek i do ludzi he he he .......
    Pakietem kupił pakietem sprzeda ..... tak myślę
    Ja dzisiaj nie potrafiłem sie oprzeć i za kilka tysi powiększyłem portfel he he he ......
    Nawet jak zamkną rok z zyskiem powiedzmy 4-5 mln to w/k rośnie i ze zwględu chociazby na wskazniki powinno byc gicio.........teoretycznie oczywiscie ......
    Pozdrawiam
  • Re: 26 , 26 , 26 ,itak dalej Autor: ~PAN_Z_JAWOROWA [80.51.134.*]
    Witam,

Też mam nadzieję, że Robuś akcji nie będzie się wyzbywał, a jak już to znajdzie kupca poza rynkiem.
    Też jestem dobrej myśli :-)

Pozdrawiam!
  • Re: 26 , 26 , 26 ,itak dalej Autor: eshkoshka [91.210.14.*]
    Witam byłego leszcza jak również pana z Jaworowa,też wydaję mi się że to zagrywka grupy TRIGON,kurs był za wysoki i myślę że to jest ustawianie pod rekomendacje DM TRIGON,jak uda im się zejść poniżej 40 zł to może odbiorę swój pakiecik he he,a może znów to ty były leszczu robisz sztuczny zjazd tym razem się nie nabiorę,jak będzie kursik mnie satysfakcjonował to dobiorę ładny pakiecik i uśrednię w górę.
[x]
ONICO 0,00% 16,00 2026-05-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.