To co się dzieje na tym papierze to czary w związku z małym zainteresowaniem. Ktoś czyli Pan Ku.... wystawia akcje po kursie 5,.. sam sobie sprzedaje obniżając kurs i czeka na Leszcza który wywali po niskim kursie. Panie Ku.... weź Pan urlop i wyjedz na Ukrinę albo Białoruś Czy władze spółki mają jakiś pomysł na ożywienie ruchu na akcjach.
Spółka pokazuje rewelacyjne wyniki od 3 lat a kurs z przed 4 lat. Niedowartościowana a burak z funduszu skupuje za darmo żeby się wykazać zyskiem 50% pod koniec roku. Trzeba zrobić reklamę bo każdy rozsądny inwestor jak zobaczy tą spółkę to się obkupi po 6... i będzie bardzo zadowolony bo sprzeda drożej.
ty wiesz ja wiem zę spółka jest mocno niedowartościowana i wg. planów prezesa po 3-cim kwartale wykaze zysk jak za cały ub. rok ,wczoraj była promocja w granicach 5-5,20 dokupiłem sporo [sprzedałem lentex bo na Vin wg mnie zarobię więcej.
ja przez kilka lat myślałem że to spółka z przyszłością. Kurs oderwany od rzeczywistości, na przekór wszystkim wskaźnikom i zdrowemu rozsądkowi. Tyle nerwów mi zeżarł ten folwark Kuleszów, że powinni mi odszkodowanie wypłacić. Ja już dawno sie pozbyłem tego papieru, ale tak patrze jak znowu toniecie poniżej 5zł to szkoda mi Was. Wiem, co przeżywacie i rozumiem te niedowierzanie a z drugiej strony płonne nadzieje.