• Akcje parza Autor: ~ja [83.21.75.*]
    Widac jest spora grupa osob ktore akcje parza... (wala akcjami juz od wynikow) ale popyt juz jakos nie chce gardelka nadstawiac, ciekawe do jakiego poziomu maja zamiar sypac, bo poki co mam jeszcze drobne watpliwosci, chetnie dobiore ale mi sie nie spieszy :).
  • Re: Akcje parza Autor: ~Jajco [83.27.20.*]
    Ja dobieram małymi garściami !!! ;) mam tego już jak małpa kitu !!! ;)
  • Re: Akcje parza Autor: ~max [77.113.74.*]
    masz rację parzą, ale leszczy których ostało się tu jeszcze co nieco. Przecież racjonalnie nie da się wytłumaczyć to co wydarzyło się wczoraj i po samych wynikach. Wcale nie trzeba być orłem aby zorientować się, że mam tu kilku grubszych, którzy chcą sobie zebrać po taniości. Ale chociażby z powodów fundamentalnych tego kursu na tych poziomach nie da się utrzymać, techniczne zresztą jesteśmy w średnio i długoterminowym trendzie i jak by nie zaklinać rzeczywistość test 8/10 zeta jeszcze w tym roku.
  • Re: Akcje parza Autor: ~ja [83.21.75.*]
    Nie ma nic na pewno (poza smiercia i podatkami). Wyobraz sobie, ze dolar leci na 3,4-3,5 co wcale nierealne nie jest, a spolka nie zabezpieczyla ryzyka kursowego. Biorac pod uwage bardzo niska marze (mogliby to poprawic w 3 kwartale) moglo by to spowodowac bardzo nieprzyjemne rozczarowanie. No ale poki co przyjemnie patrzec jak im schodzi towar przez rozne kanaly sprzedazowe, no i ze portfolio szczegolnie smartfonow jest bardzo ciekawe, zawsze pozostaje tez nadzieja, ze spolka ktora robi w dytrybucji tyle czasu potrafi dobrze poradzic sobie przy wiekszych ruchach na parze dolar/zloty. Ja jestem wsrod umiarkowanych optymistom co do tfone, ale jako realista z natury lubie przygladac sie tez ciemnym stronom :).
    To oczywista oczywistość , że grubi walą robiąc panikę !!! widać po stylu i zleceniach !!! Ale nic tylko korzystać !!! ;)
  • Re: Akcje parza Autor: ~max [77.113.74.*]
    1. spółka jest zabezpieczona przez ryzykiem walutowym - zerknij do raportów za ostanie kwartały lub wywiadów z prezesem.
    2. ja nie jestem pewien na 100% że będzie tak a nie inaczej. Każdy we własnym zakresie szacuje prawdopodobieństwo wystąpienia konkretnego scenariusza np. projekcji kursu. Ja to szacuje na 80-90% w perspektywie kolejnych 6 miesięcy.

Takie podrygi z jakimi obecnie mamy do czynienia, jak dla mnie stanowią idealną okazję do uzupełnienia portfela. Karty wyłożę w okolicach marca/kwietnia przyszłego roku. I wtedy będzie można powiedzieć "sprawdzam".

Pozdrawiam
    Gdzie sypacz ??? !!! Dawać go niżej bo się poustawiałem i czekam a tu dupa !!!
  • Re: Akcje parza Autor: ~pati [178.37.124.*]
    Sypacz chyba się wysypał. Ja już dobrałem wczoraj po 5,54 i 5,58 więc jestem goły. Druga taka okazja pewnie za miesiąc ale na wyższych poziomach. Poczekamy zobaczymy. Pozdrawiam
  • Re: Akcje parza Autor: ~Akcjonariusz [46.238.231.*]
    Ludzie co Wy piszecie jaki sypacz.
    Przecież co to za obrót. Martwię się kto kupi moje akcje, bo gdybym musiał sprzedać nagle akcje to nie wiem co by się z kursem zrobiło. Dzisiejszy obrót to zdecydowanie za mało. Nie oszukujmy się aby zarobić ktoś musi to kupić.

A co to za obroty po 50k zł dziennie.
    Marwie się trochę tymi obrotami niby taki skarb, perła itd. i co z tego jak zero zainteresowania. ING ma i nie dokupuje. Ma być skup akcji i tez ucichło. Dolar może popsuć trochę. Pamiętajcie ze MyPhone to nie jedyne telefony w tej klasie jest również konkurencja. A tu połowa pisze jak by to były jedyne telefony w tym segmencie - a tak nie jest.

Może jakieś info z firmy jak sprzedaż, może jakiś nowy operator lub od kiedy planowany jest skup akcji.
    A osobą piszącym na forum co mają 4k akcji pozostaje życzyć powodzenia w dokupieniu kolejnych pakietów.

• Re: Akcje parza Autor: ~Kuba [94.251.217.*]
    spolka pokazuje ze wszystko idzie w dobrym kierunku a III kw i IV sa najlepsze w branzy i oczekuje ze kurs na koniec roku bedzie w okolicach 10 zł. I nawet zawirowania na dolarze nie zepsuja tego bo spolka ma na to zabezpieczenia. Radze wam czytac dokladnie raporty bo jak widze jak tutaj piszecie takie glupoty o dolarach itp i ze jest sypacz to mnie mega mocny smiech ogarnia!!!!!!!!!!
  • Re: Akcje parza Autor: ~Ktoś [83.4.190.*]
    Mam tu mały pakiecik właśnie tak jak piszesz kilka kilo. obserwuje i pomału ile moge dobieram.

Zauważyłem że luka spadkowa którą trzeba domknąc robi swoje, jednak jak tylko jest jakiś spadek, zaraz widać popyt, jak dla mnie zjechanie na 5 zł było by zdrowe bo by przynajmniej papier trochę świeżości by nabrał. A tak każdy wie ,ze niby ma być 10 zł, nikt nie oddaje nikt nie kupuje i taki mały marazm się wkradł, najprawdopodobniej do wyników.

Tak ja to widze, ale jestem płotka ;) Aktualnie bawię się na NC. Tak więc zainteresowanych zapraszam na Momo.
  • Re: Akcje parza Autor: ~b-b [46.204.43.*]
    PISZĄ BZDURY DO CHCĄ SPŁOSZYĆ MAŁYCH I ODKUPIĆ TANIEJ !!!
    PROSTE!
    WIĘC UWAGA NA NAGANIACZY.
  • Re: Akcje parza Autor: ~wylej [83.28.227.*]
    to bardzo dobrze że nie oddają, teraz wystarczy mały impuls, dywidenda, wyniki , nowe smartfony, info, nowy operator aby pojechało góry, zawsze bedą tacy co oddadzą tylko kwestia ceny, dlatego potrzebny impuls aby poszło wyżej bo na tym poziomie nie da się zebrać a zachęcić kupujących czymś trzeba, samo sie nie zrobi
  • Re: Akcje parza Autor: ~Jarek [83.21.34.*]
    Takim impulsem miały być wyniki. I co?
  • Re: Akcje parza Autor: ~wylej [83.28.227.*]
    wyniki były zdyskontowane w cenie, teraz czas na nowe nowiny
  • Re: Akcje parza Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Czytam i widzę , że hurraoptymizm zgasł . To dobrze to znaczy że niedługo ruszymy . Sporo naganiaczy na spadki to też dobrze bo oznacza , że cena zaczyna im pasować a że każdy chciałby jeszcze taniej to cóż produkują się na forach a nóż widelec ktoś posłucha i sprzeda wcześniej taniej . Pozdro .
[x]
TFONE 0,00% 3,07 2016-12-08 11:15:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.