Ubrali ? Nie czujesz sarkazmu w tym poście ? Wczoraj tez pisałem , że zbierają od łosi , to śmiechu były . Potencjał tej spółki jest tak duży , że nawet zarząd nie potrafi przewidzieć jak szybko się będzie rozwijała . Stąd korekty prognozy wyników w tym i zeszłym roku
Ludzie nie siejcie paniki, mamy trend wzrostowy na spółce a trend naszym przyjacielem, ponadto na razie żadne wskaźniki nie są przegrzane, cena do zysku na niskim dosyć poziomie, ceny gazu na rynku najniższe w tym roku czyli duon tanio kupuje gaz a sprzedaje drożej, tutaj na prawdę możemy dojść dosyć wysoko w tym ruchu a że korekty są to dobrze, tak jest zdrowo :-)
Prezes, pełna zgoda tylko przy tym poziomie nie warto teraz wchodzić, za wysoko. Trza dać chwile oddechu, opaść troche i dopiero. Po korekcie oczywiście. I ja tam będe.
Wiesz, też myślałem że już przyda się korekta, wyskoczyłem po 2 a po godzinie spowrotem wskoczyłem po 2, obecna cena dyskontuje teraźniejszość ale jeszcze nie przyszłość, patrząc jak często korygują prognozy w górę plus niska cena gazu na rynku dobrze to wygląda, tutaj naprawdę możemy jeszcze sporo urosnąć: -)