Zastanawia mnie czemu raport budzi takie emocje? Ci trochę mądrzejsi dawno sobie poukładali klocki i wiedzieli jaki będzie. Tyle negatywnych treści ciężko spotkać w jednym miejscu. Zapowiada się ciekawy dzień... ;-)
Dokładnie. Od dawna było wiadomo, że spółka wypracowuje zyski i że ma przejściowe problemy z płynnością, w tym z wykupem obligacji, ale to jest już w cenie. Spółka działa, zarabia, ma zlecenia. Znalezienie inwestora, to tylko kwestia czasu i to raczej nie długiego. To, że spółka da zarobić, to chyba jasne, ale i stąd taka wzmożona aktywność naganiaczy na spadki.
Jakbyś się pokusił o przeczytanie moich komentarzy z przed około 1-2 tygodni to pisałem, że raport nie będzie bodźcem do faktycznego odbicia. Drobni inwestorzy są jeszcze wystraszeni, a "Gracz" robi swoje... ;-)
~broadway od twojego pier...lenia niedobrze sie robi. cena zjeżdża od dawna, bo spółka nie ma kasy na nic, a potrzeby są ogromne. PARP, obligacje, nawet podatków nie płacą, tylko odsetki do ZUS, US i układanie się z komornikami. prawda jest taka że są tacy co wiedzą to doskonale, więc przewalają i ubierają leszczynę przy okazji. a ty karmisz ludzi głodnymi kawałkami o zyskach - tylko gdzie jest ta kasa....?
Szkoda czasu na jałowe gadki...masz walor to go sprzedaj i tyle, a jak nie masz to skąd tyle emocji??? - czyżbyś nie trzymał ciśnienia??? Ja mam swój plan ilościowy i niezależnie od tych wszystkich wpisów zrobię swoje. Nikogo nie namawiam do kupna- he, he.
O mój walor się nie martw. Oczywiście, że mam i jeśli zejdzie do 0,10 będę dokupował... A ile? - to już moja sprawa... W tym roku kilka razy "popracowałem" już na tym papierze i nie narzekam... ;-)