Płynność została podtrzymana zastrzykiem 5 mln gotówki, obligi spłacone, kolejne dopiero za rok, a wyniki spólka ma ok. Jeśli zaczną poprawiać ściąganie należności to 10 zł może być szybko.
Kapitalizacja 5 mln czyli tyle ile Prezio wstrzyknął kasy. c/z 2.6
Też dopakuję kiedy przebije 1 zł . Wiadomo , że kółka będą kręcic , też tak kiedyś robiłem i nieraz zostałem na peronie bez akcji kiedy pociąg odjeżdżał :)
Jakiś czas temu napisałem że aby wzrost się urealnił kurs musi trwale przebić 0.92-0.94. Jak na razie to spółka nie ma siły do przebicia 0.85.....
spójrzcie na wykresy roczne, 5 i 3 miesięczne, tego "wzrostu" aktualnego nie widać nawet bo to żaden wzrost nie jest. Pierwsza połowa sierpnia wyglądała identycznie (z mniejszymi obrotami) tylko ze w okolicach 2,5zł........
spójrzcie na wykres 1 rok, potem na 3 letni i powiedzcie mi, czemu nie idzie do góry skoro jest tak super? Na samym dołku kto chciał mógł kupić setki tys akcji i dalej może bo dalej jesteśmy na samym dołku. Zamiast wzrostu jest mielenie w miejscu.
karniszek bo do tego potrzeba czasu. Chwila wyciszenia i do wielu dotrze to co się stało. Żal mi tych inwestorów co stracili ale z drugiej strony, sami sprzedali. Spółka jest zdrowa a Prezes wykorzystał sytuację i wykupił po taniemu obligację i zasilił kapitał zastrzykiem gotówki ot co. Według mnie kurs na tą chwilę to min. 2zł
Ja wiem co należy zrobić. .. mianowicie podłożyć podsłuch w gabinecie will możne go Prezesa albo w Ferrari i wszystko będzie jasne bo to trasie w jego głowie wszystko się rozgrywa
Sprzedałem rano "perłę" miała tu być dzida na 2 zł i co widzę ?! Tragedia ! Co się stało ? Dlaczego nie kupujecie ? "Kapitanie członek" gdzie jesteś ??
Zapakowałem się tu ze średnią 80 groni... wytrzymałem te zwyżki dwa razy nie puszczając... opłaci mi się to? Bez infa ciężko to widze. A tu jeszcze że fund wyszedł. Przynajmiej wiadomo kto sypał.
Też pozdrawiam 1916 bo zwrócił moją uwagę na Momo w które się zapakowałem :3
Zapraszam zainteresowanych na momo bo bedzie jazda.
macie M Games(MGS) przygotowane pod spektakularną jazdę na 0,10"""segment rynku ciekawy""nowe projekt plus dofinansowanie"" ile potrzeba aby rozbujać spółkę o kapitalizacji 700?""Konkluzja"""gorsze śmiecie latają po 30 groszy"""notowania dwukrotne 11 i 15 godz""zdecydowanie polecam""i jeszcze jedno spółka nigdy nie miała wzrostów
Dnia 2014-09-13 o godz. 10:32 ~berenson napisał(a): > macie M Games(MGS) przygotowane pod spektakularną jazdę na > 0,10"""segment rynku > ciekawy""nowe projekt plus > dofinansowanie"" ile potrzeba aby rozbujać spółkę o > kapitalizacji > 700?""Konkluzja"""gorsze > śmiecie latają po 30 groszy"""notowania > dwukrotne 11 i 15 godz""zdecydowanie > polecam""i jeszcze jedno spółka nigdy nie miała > wzrostów