...tak obserwuję przebieg wydarzeń i coś ucichło tutaj, ale jakos dużo zleceń na k ??? wszyscy chcą kupić, czy podpierają ???, kiedy rejestracja nowej emisji, chyba wielu na to czeka, bo akcje nie wejdą do obrotu ( mają być lokapy ) objęły to trzy osoby prawne, a pewnie co najważniejsze zmienią się progi, a nie zmieni się ilość akcji w obrocie ( nie mam zamiaru tego tłumaczyć ) . pozdrawiam, życzę powodzenia !!!
lokapy ( napisane fonetycznie, taka forma też jest dopuszczalna,) ....., sprzedałeś i czekasz na niżej, czy masz etat naganiacza, czy zbierasz , ....będzie pewnie ciekawie, teraz wystarczy 30 tyś zł i jest 5% , ale po rejestracji średni taksówkarz zbierze wszystko w jednym zleceniu, ....czekam z zaciekawieniem co się będzie działo ......
Ja dziś dla zabawy zniżyłem się do poziomu tego "członka" ;-) I miałem niezły ubaw. To jest gość, który dziś na zamknięciu kupi 33.333 akcji UBOAT'a ;-)))))) Bajarz nad bajarzy. ;-))))
Czekam i czekam....moze sie w koncu doczekam P.s Jak slysze(czytam)glabow p...o sypaniu,dodrukach i 0,10 to usmiech sam cisnoe sie na usta ,kto ich szkolil babcia klozetowa?,vzy wukek ,,czula tèka?,, he he