Nie ma co się za bardzo podniecać dziennymi zmianami. Zauważyłem, że raz na tydzień jest podbitka. Najczęściej w poniedziałek, albo wtorek. Dokupiłem tydzień temu i też się bałem, że zjedzie. Ale to już chyba stały trend. A ta setka na 0,42 to zapewne podpucha, by więcej niedowiarków oddało teraz przy niskich poziomach.
Dnia 2014-09-18 o godz. 15:30 ~Kacej napisał(a): > Nie ma co się za bardzo podniecać dziennymi zmianami. > Zauważyłem, że raz na tydzień jest podbitka. Najczęściej w > poniedziałek, albo wtorek. > Dokupiłem tydzień temu i też się bałem, że zjedzie. Ale to już chyba > stały trend. > A ta setka na 0,42 to zapewne podpucha, by więcej niedowiarków oddało > teraz przy niskich poziomach.
Witam. Jasne że nie ma co przeżywać szorowania po dnie, myślę że każdy z nas ( starych akcjonariuszy ) zna swoją cenę za jaką sprzeda akcje.
Ci co na kupnie są to teraz nie wiedza co będzie dalej :-) ze moze się cofnie... Jest spokojne podkupowanie a jak pójdą dobre infa to nie wiadomo czy wtedy da się kupić :-)