A niech tak dalej podciągają i upuszczają panie Janie ..byle coraz wyżej i oto chodzi ..kierunek 1 zł jest realny i bedzie> 1zł, na przekór ujadaczom i naganiaczom na spadki, którzy obrzydzają jak mogą.. i nie wiadomo co tutaj robią,
Wielu tu jest starych wyjadaczy umoczonych, którzy zrealizowali straty na walorku i wyglądają spadków z wielką niecierpliwością, a tu nowy narybek chce wzrostów..i co będzie
biedni umoczeni, idźcie sobie na inny papier jak macie z czym i dajcież spokój innym i nie naganiajcie bo już we wczorajszych postach postraszyliście ludzi, dzis oddali po 57 , 58 groni i co teraz im powiecie. ???? przeproście chociaż !!!!!!!!!!!!!! Szkoda mi was ale dajcie już spokój i tak będzie minimum 1 pln tak
szmaciarze wczoraj wyli tutaj że będzie dzisiaj mocno na minusie,a tutaj jazda w górę. dobrze że że nie wystawiłem zlecena sprzedarzy. Jutro z rana realizuję zysk i spadam,niech te szmaty same sobie tutaj robią jazdy
Na PCG tak było od początku...Podciągnęli nawet kurs do 400 zł.... Tak, tak...Do 400 zł... Potem był zjazd do 1gr i scalenie do złotówy...Kto miał 100 akcji po 1 gr , to po scaleniu miał 1 akcję... No i z tego 1 gr dawnego mamy teraz 0,62gr... Że tu nikt z kierownictwa jeszcze nie siedzi, to aż dziwne.....
Myślę, że to szerzej stosowany "schemat" na wszystkich znanych mi Giełdach, dotyczy wszystkich notowanych Spółek a nawet indeksów. Jan nie odkrył żadnej Ameryki