a czemu ma wracac i niby komu ma zalezec? - przeciez Stepien smieje sie w twarz bo osiagnal co planowal - mozna teraz legalnie zajumac resztki majatku i wyjsc na zero z nietrafionej inwestycji - a dwoch bandziorow no trzech z gielda chodzi z kieszenia pelna pieniadzy a drobnych sie ma w dupie - oczywiscie w majestacie prawa nie ma tu winnych ba nawet stepniowi bedzie trudno postawic argumenty bo przeciez zobowiazal sie na ostanim walnym ze zawalczy o spolke hahah a ze gielda wywalila no coz on biedny mogl zrobic haha - powiem wam ten kraj jest popierd()lony !!!
...... Dla obydwu stron jest wygodne takie zakończenie (wykluczenie spółki)
1/ Sprawa byłego prezesa (nie uprawnionego do bycia członkiem zarządu), z winy, którego po raz pierwszy zawieszono notowania PMI (czerwiec 2013) - sprawa rozmywa się
2/ Sprawa sprzedaży akcji przez byłego głównego akcjonariusza, podczas gdy ze spółki szedł komunikat , że nic się nie dzieje -sprawa rozmywa się
3/ Niezrealizowane założenia w 2013 r. dotyczące zysku i obrotu ze sprzedaży monet ( nie mam wiedzy, ale to nie monetami tylko handlowano, obrót chyba robił forex ?) - komunikaty podawane przez byłego prezesa -sprawa rozmywa się
4/ walne zniezgodnie odbyte w październiku 2013 - sprawa rozmywa się
jak tylko z tych kliku pkt widać, obu stronom wywaleni PMI z giełdy może być na rękę
A czy przypadkiem nie tego ma dotyczyc ugoda z Nomad Partners ????
Uwazam ze dzilanai Pana TM zostaly przez zarzad gieldy zignorowane tym zajac sie powinno KNF i prokuratura albo za falszywe komunikaty albo za dzialanie na szkode spolki lub wyprowadzenie majatku ze spolki.....dlaeczego do dzis nie ma zadnych zarzutow?????????????
bo tacy jak ty budzą się dopiero do działania jak jest już za późno , gdzie byłeś kolego jak jeszcze można było coś zdziałąć ? teraz się obudziłeś > Kuźw.. nawet na walne wam się nie chciało przyjechać inw...ry a teraz wielki lament bo się dupa zapaliła i zrozumieliście że jest już pozamiatane . Samo się nic nie robi a wy forumowe jełopy a w szczególności ci najwięcej się udzielający (m,t) nic !- powtarzam nic!, nie zrobiliście oprócz zamętu by ludziom zrobić wodę z mózgu .
Akurat ja juz jestem w PMI od dawna i uczestniczylem w akcji pisania do GPW, takze nie do mnie ten durny tekst......... Jezeli drobni beda rzeczywiscie cos mogli pomoc to wtedy wlacze sie do tych dzialan takze.........
Panowie mam sprawę , mianowicie jesteśmy w podobnej sytuacji na spółce Digate i proszę was o pomoc !
Co trzeba zrobić by zwołać walne zgromadzenie ? jako akcjonariusze posiadamy duzo akcji ale nie wiemy jakie kroki mamy czynić by jako akcjonariusze zwołać WZ !
Dnia 2014-09-11 o godz. 13:16 ~ribi napisał(a): > Panowie mam sprawę , mianowicie jesteśmy w podobnej sytuacji na spółce > Digate i proszę was o pomoc ! > > Co trzeba zrobić by zwołać walne zgromadzenie ? jako akcjonariusze > posiadamy duzo akcji ale nie wiemy jakie kroki mamy czynić by jako > akcjonariusze zwołać WZ !
miluh i tadek to śpece ponad śpecami, ich pytaj- pomogą jełopy.
Czlowieku odczep się.Ja jako jedyny podawałem prawdziwy obraz sytuacji Widać porozumienie XXL dalej snuje fantazje bo liczy na powrót.Wczoraj wysłałem do NWA propozycje pierwszego ruchu i co brak odpowiedzi Wobec powyższrgo ja idę własną drogą-pomalutku do ukarania winnych. Ja sobię poradzę Wiedziałem że tak będzie -nie chciałem przeszkadzać Pisałem o PG 3 miesiące temu To by PMI uratowało. Nie sluchali rad i dalej nie,to się sprawa rozmyje Pisałem inny post-to moja rada-skuteczna
Na digate jesteście w dużo gorszej sytuacji ponieważ tam masz obligatariuszy z niewykupionymi obligacjami dlatego tylko upadłość. Jedyne wyjście to: 1. skupić te obligacje za 5%, 2. powiedzieć spółce zamieniam to na akcje i nie ma już długów ale ja przejmuję kontrolę i reszta won, 3. wtedy z czystą spółkę można kilka rzeczy zrobić np. normalny zdrowy biznes jak ktoś ma pomysł lub wykorzystać ją do odwrotnego przejęcia.