• po wykluczeniu Autor: ~spoko [193.107.197.*]
    Jaka jest (realna) możliwośc powrotu PMI na giełdę po wykluczeniu?
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~czaszek [79.186.116.*]
    realnie myślę jakiś 1 % szansy na powrót.
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~spoko [193.107.197.*]
    Dnia 2014-09-10 o godz. 23:02 ~czaszek napisał(a):
    > realnie myślę jakiś 1 % szansy na powrót.

Miałem na myśli sytuacje formalno-prawną, a nie brak działań wiceprezesa.
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~Mafia [37.188.140.*]
    a czemu ma wracac i niby komu ma zalezec? - przeciez Stepien smieje sie w twarz bo osiagnal co planowal - mozna teraz legalnie zajumac resztki majatku i wyjsc na zero z nietrafionej inwestycji - a dwoch bandziorow no trzech z gielda chodzi z kieszenia pelna pieniadzy a drobnych sie ma w dupie - oczywiscie w majestacie prawa nie ma tu winnych ba nawet stepniowi bedzie trudno postawic argumenty bo przeciez zobowiazal sie na ostanim walnym ze zawalczy o spolke hahah a ze gielda wywalila no coz on biedny mogl zrobic haha - powiem wam ten kraj jest popierd()lony !!!
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~miluh [87.206.172.*]
    ......
    Dla obydwu stron jest wygodne takie zakończenie (wykluczenie spółki)

1/ Sprawa byłego prezesa (nie uprawnionego do bycia członkiem zarządu), z winy, którego po raz pierwszy zawieszono notowania PMI (czerwiec 2013) - sprawa rozmywa się

2/ Sprawa sprzedaży akcji przez byłego głównego akcjonariusza, podczas gdy ze spółki szedł komunikat , że nic się nie dzieje -sprawa rozmywa się

3/ Niezrealizowane założenia w 2013 r. dotyczące zysku i obrotu ze sprzedaży monet ( nie mam wiedzy, ale to nie monetami tylko handlowano, obrót chyba robił forex ?) - komunikaty podawane przez byłego prezesa -sprawa rozmywa się

4/ walne zniezgodnie odbyte w październiku 2013 - sprawa rozmywa się

jak tylko z tych kliku pkt widać, obu stronom wywaleni PMI z giełdy może być na rękę

.......
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~Aureliano [176.241.241.*]
    A czy przypadkiem nie tego ma dotyczyc ugoda z Nomad Partners ????

Uwazam ze dzilanai Pana TM zostaly przez zarzad gieldy zignorowane tym zajac sie powinno KNF i prokuratura albo za falszywe komunikaty albo za dzialanie na szkode spolki lub wyprowadzenie majatku ze spolki.....dlaeczego do dzis nie ma zadnych zarzutow?????????????

• Re: po wykluczeniu Autor: ~szkodagadać [46.113.2.*]
    bo tacy jak ty budzą się dopiero do działania jak jest już za późno , gdzie byłeś kolego jak jeszcze można było coś zdziałąć ? teraz się obudziłeś >
    Kuźw.. nawet na walne wam się nie chciało przyjechać inw...ry a teraz wielki lament bo się dupa zapaliła i zrozumieliście że jest już pozamiatane .
    Samo się nic nie robi a wy forumowe jełopy a w szczególności ci najwięcej się udzielający (m,t) nic !- powtarzam nic!, nie zrobiliście oprócz zamętu by ludziom zrobić wodę z mózgu .
    Za zrobilem zgloszenie na PG a ty co zrobiłeś ?
    wiec nie atakuj
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~bolo [194.1.146.*]
    Dnia 2014-09-11 o godz. 08:17 ~miluh napisał(a):
    > Za zrobilem zgloszenie na PG a ty co zrobiłeś ?
    > wiec nie atakuj

formułowy trollu, chuujjjj zrobiles, mam nadzieje że z mordy cholewy nie zrobisz, i zrobisz to co obiecywqałeś...
    Słucham Pana mianowicie co ? bo duzo było pisane i duzo bzdur. Widze ze Pana bardziej bzdury interesują tak? opluwanie sie wzajemne i krzyk.
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~Aureliano [176.241.241.*]
    Akurat ja juz jestem w PMI od dawna i uczestniczylem w akcji pisania do GPW, takze nie do mnie ten durny tekst.........
    Jezeli drobni beda rzeczywiscie cos mogli pomoc to wtedy wlacze sie do tych dzialan takze.........
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~ribi [83.6.53.*]
    Panowie mam sprawę , mianowicie jesteśmy w podobnej sytuacji na spółce Digate i proszę was o pomoc !

Co trzeba zrobić by zwołać walne zgromadzenie ? jako akcjonariusze posiadamy duzo akcji ale nie wiemy jakie kroki mamy czynić by jako akcjonariusze zwołać WZ !
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~bolo [194.1.146.*]
    Dnia 2014-09-11 o godz. 13:16 ~ribi napisał(a):
    > Panowie mam sprawę , mianowicie jesteśmy w podobnej sytuacji na spółce
    > Digate i proszę was o pomoc !
    >
    > Co trzeba zrobić by zwołać walne zgromadzenie ? jako akcjonariusze
    > posiadamy duzo akcji ale nie wiemy jakie kroki mamy czynić by jako
    > akcjonariusze zwołać WZ !

miluh i tadek to śpece ponad śpecami, ich pytaj- pomogą jełopy.
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~Tadek [77.254.129.*]
    Czlowieku odczep się.Ja jako jedyny podawałem prawdziwy obraz sytuacji
    Widać porozumienie XXL dalej snuje fantazje bo liczy na powrót.Wczoraj wysłałem do NWA propozycje pierwszego ruchu i co brak odpowiedzi
    Wobec powyższrgo ja idę własną drogą-pomalutku do ukarania winnych.
    Ja sobię poradzę
    Wiedziałem że tak będzie -nie chciałem przeszkadzać
    Pisałem o PG 3 miesiące temu
    To by PMI uratowało.
    Nie sluchali rad i dalej nie,to się sprawa rozmyje
    Pisałem inny post-to moja rada-skuteczna
    pytam poważnie bolo, jestesmy w tej samej sytuacji co Wy.

Jezeli możecie nam pomóc bardzo będziemy wdzięczny .
  • Re: po wykluczeniu Autor: ~Alf [178.42.64.*]
    Na digate jesteście w dużo gorszej sytuacji ponieważ tam masz obligatariuszy z niewykupionymi obligacjami dlatego tylko upadłość. Jedyne wyjście to:
    1. skupić te obligacje za 5%,
    2. powiedzieć spółce zamieniam to na akcje i nie ma już długów ale ja przejmuję kontrolę i reszta won,
    3. wtedy z czystą spółkę można kilka rzeczy zrobić np. normalny zdrowy biznes jak ktoś ma pomysł lub wykorzystać ją do odwrotnego przejęcia.
    Tylko alf tam już zarządu nawet nie ma ! Wszyscy sprzedali akcje i zostali sami akcjonariusze !

a My co mamy robic ? no co ? mamy jakoś akcjonariusze w porozumieniu bardzo duzo akcji tylko co dalej ?
[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.