• Handel wzrasta Autor: ~marker [62.233.133.*]
    Już kiedyś spadliśmy w okolice 10 gr i potem dobiliśmy prawie do 30 gr.
    Teraz taki scenariusz też jest możliwy.
  • Re: Handel wzrasta Autor: ~Paweł [83.30.27.*]
    30gr... Tyle te akcje powinny kosztować na dzień dzisiejszy, kapitał spółki to grubo ponad 5mln zł a wycena giełdowa? To zaledwie połowa tej ceny. Dodatkowo nowy profil działalności, na dniach powinna nastąpić zmiana nazwy spółki na ArtP Capital. A co za tym wszystkim idzie? Zyski powinny sie znacznie poprawic. No generalnie coś się dzieje do tego na piątkowej sesji ktoś zaczął ładnie skupywac papier... hmmm ciekawa spółka. Zastanawiam sie na zakupem jakiegos pakietu, zobaczymy co pokaże poniedziałkowa sesja a jak Wy uważacie? Zaprszam do dyskujsji bo cos ciachawo na forum. Pozdrawiam
  • Re: Handel wzrasta Autor: ~Andree [188.147.54.*]
    Pamietaj pieniadz lubi cisze! Tutaj 30gr moze byc w kazdej chwili, siedze juz troche na spolce i taniej napewno nie oddam tylko cierpliwosci. W spolce szykuja sie spore zmiany i kurs tez raczej nie powinien zostac na tych poziomach. Ja tam jestem spokojny o swoj pakiet i jestem pewien ze zarobie a kiedy to czas pokaze.
  • Re: Handel wzrasta Autor: ~Paweł [83.30.28.*]
    W sumie wszytskie emisje były po 30gr albo i wyżej więc ciekawe kto oddaje na takich poziomach... Zeby zarobili musieliby wywindowac kurs dużo wyżej
  • Re: Handel wzrasta Autor: ~Andree [46.204.149.*]
    No dokladnie... Dlatego jak wspomnialem jestem spokojny o swoj pakiet, kiedys napewno tutaj bedzie wysoko.
  • Re: Handel wzrasta Autor: ~Rafi [91.0.227.*]
    Lecimy Panowie na 30gr!!!
  • Re: Handel wzrasta Autor: ~mikosz [164.127.110.*]
    Jakaś męda zwala kurs......
  • Re: Handel wzrasta Autor: ~KosDamian [78.131.235.*]
    Ładnie szło to debil nie mógł poczekać przynajmniej na 0,3 0,4 tylko od razu się zwalił, niech się uczy od Patrowiczów.....
[x]
INTM -26,80% 0,04 2025-05-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.