Ktoś się orientuje kiedy muszą podać komunikat o ziszczeniu (bądź nie) się wezwania. Komunikat o stanie zapisów, którego nie musieli publikować, dali w piątek, a o wezwaniu do dziś nie ma. Jak sądzicie, dumają o ile podnieść cenę w wezwaniu?
Pewnie, że nie muszą, ale o stanie zapisów podali, choć też nie musieli. Inni podają, stąd moje pytanie. A komunikat o dematerializacji to chyba musi być poprzedzony głosowaniem na Walnym, nie? Gdzie jest Quercus?
Ludzie to zgrane totalnie spóły, podobnie jak openety, eonety, fluidy, novavisy,ksgagro,admiral,aedety,atony, ssi,visiony, vena, alumasty, certusy, momosy,unitedy, wymieniać dalej na wszystkich byłem miałem po 10 tys akcji w kazdej z nich, ale trzeba się pogodzic z faktem, że jak spółka nie zarabia i sie nie rozwija to jej czas dobiega definitywnego końca i nie powtarza sukcesów, ekoeksporta, mabiona, mwtrejd i innych. Z obecnego zestawu soryy, ze to powiem, ale na chwile obecną z racji wypłacanej dywidendy nie pierwszy rok i kapitalizacji w połączeniu z ff, oraz dziwnym zainteresowaniem inwestorów to zdecydowanie twierdze, że nastał czas EBC dziękuje ci muslin i zapraszam do krakowa na flaszke.