• Kiedy komunikat? Autor: ~EGBinvestor [37.7.216.*]
    Ktoś się orientuje kiedy muszą podać komunikat o ziszczeniu (bądź nie) się wezwania.
    Komunikat o stanie zapisów, którego nie musieli publikować, dali w piątek, a o wezwaniu do dziś nie ma. Jak sądzicie, dumają o ile podnieść cenę w wezwaniu?
  • Re: Kiedy komunikat? Autor: ~matel [109.255.151.*]
    Nie musza nic podawac.
    Nastepny komunikat to dematerializacja
  • Re: Kiedy komunikat? Autor: ~EGBinvestor [37.7.216.*]
    Pewnie, że nie muszą, ale o stanie zapisów podali, choć też nie musieli. Inni podają, stąd moje pytanie. A komunikat o dematerializacji to chyba musi być poprzedzony głosowaniem na Walnym, nie?
    Gdzie jest Quercus?
  • Re: Kiedy komunikat? Autor: ~buczek [109.255.151.*]
    quercus oddal w wezwaniu, cena byla wysmienita...
    bez komentarza
  • Re: Kiedy komunikat? Autor: ~EGBinvestor [37.7.216.*]
    A Quercus nie kupował dość drogo? Wydaje mi się, że spory pakiet powyżej 3pln nawet.
  • Re: Kiedy komunikat? Autor: ~Romel [31.175.144.*]
    Ludzie to zgrane totalnie spóły, podobnie jak openety, eonety, fluidy, novavisy,ksgagro,admiral,aedety,atony, ssi,visiony, vena, alumasty, certusy, momosy,unitedy, wymieniać dalej na wszystkich byłem miałem po 10 tys akcji w kazdej z nich, ale trzeba się pogodzic z faktem, że jak spółka nie zarabia i sie nie rozwija to jej czas dobiega definitywnego końca i nie powtarza sukcesów, ekoeksporta, mabiona, mwtrejd i innych. Z obecnego zestawu soryy, ze to powiem, ale na chwile obecną z racji wypłacanej dywidendy nie pierwszy rok i kapitalizacji w połączeniu z ff, oraz dziwnym zainteresowaniem inwestorów to zdecydowanie twierdze, że nastał czas EBC dziękuje ci muslin i zapraszam do krakowa na flaszke.
[x]
EGB 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.