W NAJBLIŻSZYM CZASE BĘDZIE RUCH W GÓRĘ ALBO W DÓŁ...NAJGORSZE ŻE OBROTY ZAMARŁY A TO ZWIASTUJE ŻE BĘDZIEMY MIELI WINDĘ Z TRÓJKĄTA DO DOŁU...CHĘTIE POSŁYCHAM INNYCH OPINI...FUNDAMENTALNIE NIE MA POWODU ŻEBY BYĆ TAK NSKO...
AS obroty zamarły ponieważ strona popytowa zamarła. Natomiast windy jak Ty to mówisz z trójkąta w dół być nie powinno, ponieważ akcji nie ma prawa być za wiele, wiem ile mam, więc o to się nie boję. Kto przy tym poziomie ceny miałby interes walić akcjami ostro w dół??, jedynie groszołapy tak jak wyglądało to na piątkowej sesji( zarobił w granicach 80zł gratuluję) Prezes obligacje wykupił, powiększył kapitał 5bańkami. Fund się już wysypał do 0. Każdy zdaje sobie sprawę z tego, że tutaj w tydz. może być i 2zł a fundamentalnie i tak będzie spółka nisko. Prezes o tym dobrze wie. Wszystko zależy od inwestorów jak już o tym wspomniałem. Cierpliwości, poczekajmy na raport kwartalny, oficjalne info o powiększeniu kapitału zakładowego i miejmy nadzieję dobre wyniki, spółka z Niemiec również się rozwija więc będzie dobrze. Pozdrawiam JeRo131
jest nieżle > w poniedziałek zadzwonie i spytam jak nalezności spływają ! POLSKA-NIEMCY 3:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Do ASA: Wg tego trojkata co sie wyrysowal odbicie ale w góre. Obecnie cisza brzed burzą, w nastepnym tyg jak bedzie wzrost wolumenu to bedzie wybicie w okolice 2 zlociszy. To tylko moja opinia:) Czas zweryfikuje.
Dnia 2014-09-21 o godz. 11:04 ~1916 napisał(a): > j.w. na dnie wora laptop wydymany przez patrowicza a ostatnio przez RUSKICH > ! laptop dzisiaj brazyljczykom będzie się nadstawiał, we wszystkie otwory będą laptopa konfidenta ladować zaciekle ,po pzregranym meczu,
nie wiadomo czy laptopa na smierć nie zaruch.........ą, to bezdomny konfident-nikt po nim nie będzie płakał