• coś mi się Autor: ~zielony [46.149.223.*]
    wydaje, że tego to już nic nie dźwignie :(
  • Re: coś mi się Autor: ~DannySon [83.16.247.*]
    I o to rozgrywającemu chodzi... żeby zniechęcić do spółki, żeby skupić akcje po taniości.
    Aktualnie zaliczyliśmy dno, wybicie jest pewne tylko trzeba cierpliwości. Do końca roku spółka da zarobić 100-150% jak nie więcej z tego poziomu.
  • Re: coś mi się Autor: ~broadway [213.238.76.*]
    Zobaczymy jakie będą ruchy w najbliższych dniach. To wiele wyjaśni. Im gorzej tym lepiej w dłuższej perspektywie. Osobiście mam czas. Ale dziś marny obrót coś ;-) Dobijemy do 500 k?
  • Re: coś mi się Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    dobrze że masz czas bo najpierw poczekasz aż zjedzie do 5gr i po roku wróci do 12 gr
    Jakieś uzasadnienie do tej wypowiedzi? Czy kolejna paplanina?
  • Re: coś mi się Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    będziesz miał uzasadnieni po sesji :)))
    a jutro w portfelu :)))
    No tak...czego się można było spodziewać? Jak spadnie to będziesz się wychwalał jaki jesteś wielki, a jeśli wzrośnie to po prostu znikniesz! Żenada...
  • Re: coś mi się Autor: ~qqq [94.254.129.*]
    a niech spadnie nawet , jak tak to na chwilę chyba że się ludziki wystraszą. Szczerze to więcej wskazuje na to , że tu zobaczysz z 40 groszy niż te 4 . Oczywiście wsystko się może zdarzyć jednak raport to nie wszystko i raczej obojętnie jakiby nie był kurs powinien być na poziomie ok 30 groszy chyba że jakiś debil zacznie wywalać żeby spłoszyć leszczynę :)
    Nikt już nie podrzuci ze 100 k po prawej? Śmiało...
[x]
KOPAHAUS 0,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.