Tak informował zarząd w lipcu w Akcji Inwestor PB :
I3D 2014-07-02 Spółka informowała o rekordowym kontrakcie. Dlaczego nie został on jeszcze podpisany?
W chwili obecnej trwają prace nad treścią umowy, które przedłużają się ponieważ wymagają zatwierdzenia przez wiele stron uczestników projektu. Jesteśmy rozczarowani tempem tych prac, tym niemniej mamy nadzieję na ich zakończenie w przeciągu 2 tygodni.
Czy oni na główki poupadali ? Mamy wrzesień a tu co ? Nic ! Zero , żadnego komunikatu , istna szopka .Pełna profeska !!!
Cieżko sie nie zgodzić. Powinna być jakas komunikacja ze Spółki.
By była jasność, ja oceniam ogólnie komunikacje z i3d za całkiem przyzwoita jak na newconnect, ale czasem przytrafiają im sie babole. Tak jak teraz z arabia. Trzeba jakies info wrzucić choćby to ze cos nie wypaliło albo ze sie przesuwa. Brakuje jeszcze tego by w następnym raporcie kwartalnym w ogóle o tym nie wspominali. Tak jakby nigdy tego tematu nie było. Panowie Prezesi, dobre newsy sie super przekazuje. Duża umiejętnością jest tez wyjść do ludzi z mniej radosnymi.
Dnia 2014-09-09 o godz. 18:09 ~Znafca napisał(a): > Cieżko sie nie zgodzić. Powinna być jakas komunikacja ze Spółki. > > By była jasność, ja oceniam ogólnie komunikacje z i3d za całkiem > przyzwoita jak na newconnect, ale czasem przytrafiają im sie babole. Tak > jak teraz z arabia. Trzeba jakies info wrzucić choćby to ze cos nie > wypaliło albo ze sie przesuwa. Brakuje jeszcze tego by w następnym > raporcie kwartalnym w ogóle o tym nie wspominali. Tak jakby nigdy tego > tematu nie było. Panowie Prezesi, dobre newsy sie super przekazuje. Duża > umiejętnością jest tez wyjść do ludzi z mniej radosnymi. Dokładnie , takie postępowanie może im się w przyszłości odbić czkawką . Stracić zaufanie jest b. łatwo odzyskać już trudniej .
Moim zdaniem tylko ulica jeszcze wierzy w ten kontrakt a zarząd czeka na odpowiedni moment aby dać komunikat , że nie doszło do podpisania . Mogą oczywiście przemilczeć temat i przejść do porządku dziennego . Jak widać każde rozwiązanie jest złe ale zarząd ma to w ......... Ciekawe po co tylko kupowali akcje ?
Po co pchali się na giełdę ? Aby teraz robić sobie jaja z akcjonariuszy ? Mogli już nic nie wspominać o tym kontrakcie zanim go nie podpiszą a tak.......................
Smutne to ale jak widać prawdziwe. Sam kupowałem pod tą umowę a tu masz . Dziwi postawa zarządu i jego polityka info. Po prostu przydałoby się jakieś info w tej sprawie . Szkoda.
Przeczytajcie sobie 21 stronę raportu kwartalnego-i3d już współpracowała z Alwasaetem i kontrakt będzie.To tamci wykładają kasę i decydują kiedy umowa, co jest od i3d niezależne
Nie muszę żadnego komunikatu wrzucać, w sensie raportu bieżącego czy cos w tym stylu.
Widzę, ze coniektorzy sie zagolopowali.
To raczej dobra praktyka i takie poważne podejście do akcjonariuszy powinny poskutkowac jakas wiadomości w akcji inwestor, moze newsletterem. Jest wiele opcji.
Dnia 2014-09-09 o godz. 20:28 ~Znafca napisał(a): > Nie muszę żadnego komunikatu wrzucać, w sensie raportu bieżącego czy > cos w tym stylu. > > Widzę, ze coniektorzy sie zagolopowali. > > To raczej dobra praktyka i takie poważne podejście do akcjonariuszy > powinny poskutkowac jakas wiadomości w akcji inwestor, moze newsletterem. > Jest wiele opcji.
Skoro podali przy okazji publikacji raportu kwartalnego 14 sierpnia to teraz co chwila nie będą podawać.Ja jestem spokojny,jeszcze ani razu nie oszukali,co mieli zrobić to zrobili,a można powiedzieć że dotychczasowe kilka lat działalności od 2007r.to dopiero początek,powstają nowe spółki w ramach grupy i ten kto ma akcje będzie zadowolony bardziej niż myśli
To się nazywa wyczucie z 2 tygodni zrobiło się ponad 2 miechy i dalej nic :) Nie korci Was zadać pytanie w Akcji Inwestor co dalej z kontraktem ? Czy może to dla Was mało istotne ??
Dnia 2014-09-11 o godz. 18:37 ~Lancet2 napisał(a): > Nie korci. Nie jest to super wazne Kluczowy kontrakt dla spółki a Ty piszesz , że nie jest to ważne ? Pogratulować :)