czy ktos sie dzisiaj wypłoszył (?) , dzisiaj wlasnie kupilem do równych 10k moja średnia to 17,5zł . starczy mi teraz będe dokupował do 10k imc mam na razie 2k Albo rosja zajmie i bedzie 0zł na koncie albo będzi na kącie 1mln zł... wiadomo z której cieszył bym sie bardziej ( jak doczekam się po 60zł lub pierwszej dywidendy agroligi to uczcze to zdażenie - kupie sobie wino za 300 żł i oprużnię butelkę w godzinę a jeśli zostanie 0 na koncie dam 10 zł na tacę aby nauczyć sie pokory :)
A to wszystko po inrfie, które jest na stronie. Zasiali słonecznika na 2,200h i zbiorą ze średnią 3,5t/h. A rok wcześniej mieli wydajność 4,15t/h stąd ten spadek i większy wolumen. Zbiorą ponad 8k ton słonecznika. Sam jestem ciekaw jakie będą mieli wyniki za III kwartał. Zwłaszcza, że niezła wydajność była na pszenicy. Byle zakończył się już ten bajzel na Ukrainie. Niech się jakoś dogadają i dadzą ludziom pracować i zarabiać. Jak w 2014 zysk netto będzie 3.5mln Euro to będzie całkiem przyzwoity wynik.
dawno mnie nie było a tu taka zapaść :) chyba trzeba dokupić jeszcze z 1k akcyjek po 12 zł to będzie przeginka mam 10k i dawno nie miałem 20% kapitąłu w 1 sółce a teraz bede musiał złamać swoje zasady i kupić powyżej 20%..... łamać czy nie łamać zasad????? Bardzo mnie to kusi
ja kupuję a 3 innych sprzedaje ...może nawet ty z 300 akcji sprzedałeś 200 :) To nie będzie rosło. a nie mogę się wbić za całą kasę bo to wbrew zasadom. U mnie limit 20% i tak go troszeczkę przekroczę