jeśli utrzymamy 0,20 to najprawdopodobniej mieliśmy do czynienia z klasyczną pułapką bessy: http://mbrokers.pl/rynek-kapitalowy/analiza-techniczna/formacje-odwrocenia-trendu/podwojne-dno-pulapka-bessy
ponadto na depku niemal od samego początku występuje piękny cykl którego dołek przypadał teraz pomiędzy 20 sierpnia a 9 września - zależnie od liczenia dni kalendarzowych lub sesyjnych...dotychczasowe denka (4) dawały od 100% do powyżej 250% zysku...
20gr powinno znów zostać wsparciem, teraz pewnie wywalają kółkowicze z 17 i 18gr za dużo tego nie było w tej cenie ( ja swoje 18 trzymam do 25gr ;) ) więc sypania już chyba mamy koniec nowe zacznie się wyżej tych co brali po 20gr. Przyjdzie w końcu te finalne info więc nawet kółkowicze muszą uważać żeby nagle nie zostać bez akcji bo na pewno będzie wcześniej jakiś przeciek - ile to już razy - wczoraj też ktoś musiał wiedzieć wcześniej więc walnął trochę z nadzieją że będzie panika i zbierze o wiele więcej niż wywalił - niestety dla niego za dużo było chętnych już przy 17 i 18gr ;)
> 20gr powinno znów zostać wsparciem, teraz pewnie wywalają kółkowicze z > 17 i 18gr za dużo tego nie było w tej cenie ( ja swoje 18 trzymam do 25gr
ja oczekuje 26gr tam opór obecnie ...bo skoro nie nizej niz 20gr to trzeba sprawdzic czy wyzej niz 26gr pójdzie ....dalej 31gr.
> wcześniej jakiś przeciek - ile to już razy - wczoraj też ktoś musiał > wiedzieć wcześniej więc walnął trochę z nadzieją że będzie panika > i zbierze o wiele więcej niż wywalił - niestety dla niego za dużo było
dokładnie tak jak mówisz !!! ktos wiedzial... i spowodowal ruch...i zarabia. Wazne ze dobrze sie skonczylo dla trzymajacych akcje czyli 22-23gr :)
Polecam KSGAGRO ladnie buja na nim Nowy Król Spekulacji...
...z linii na dziennych wychodzi mi maks 2,20zl potem cofniecie na 1,5zl i wybicie górą ;] Ogólnie bedzie bujalo na spolce podobnie jak bedzie sie rozwijala sytuacja na wschodzie ukrainy.
żeby podsumować: cykle zadziałały:) mamy przebicie linii średnioterminowego trendu spadkowego (długoterminowy boczny ze sporymi wahaniami) - potwierdzenie zmiany na DMI niestety szybkie oscylatory są troszkę przegrzane - może, ale nie musi zapowiadać to jakąś, miejmy nadzieję drobną korektę...
teraz oporem 31gr ...powinni dotknac chociaz nastepnie lekkie zejscie ponizej 30gr do 28-26gr i dalej powinna byc pompka w góre w ciagu tygodnia licze na 15-17gr od 30gr czyli 47gr ..no ale to plan optymistyczny ;] od planów pesymistycznych mamy na forum 4,5% i Henio ... wiec czekam na Was chlopaki :)
Teraz możemy sami sobie trochę rzucać kłody pod nogi - sam się przyznam że już część pakietu obrotowego wywaliłem po 24gr reszta pójdzie po 30-31gr - teoretycznie bez sensu ale za dużo można było brać po 18-19gr więc brałem o wiele więcej niż chciałem mieć. Jak jednak kurs nie zawróci to też płakać nie będę bo te sprzedane akcje nigdy nie miały być moje więc trzymam kciuki żeby ta łajba w końcu się porządnie rozpędziła bo jak przejdzie te 35-40 gr to już będzie z górki - zwłaszcza że ludziom w rękach zostaną już tylko te docelowe akcje :)
mnie skusi poziom pow 40gr do ewentualnego skracania pozycji... narazie co mam to trzymam ani nie dobieram ani nie skracam...CZEKAM
Widze duzo pooddawalo akcje po 18-20gr i DOBRZE im tak i dla nas dobrze.
Tej spolce nic nie grozi fundamentalnie ....nie dostana kredytu no to co krótka panika ale potem moga dalej byc notowani tu i czekac na lepsze czasy pisalem zreszta o tym.