Dnia 2014-09-09 o godz. 07:57 ~mm napisał(a): > to trup czy co?,zadnych informacji ze spółki,zero ruchu,koszmar... > co dalej?
Moim zdaniem spadnie jeszcze poniżej 1 zł. pod wpływem zniecierpliwienia tych co mają pda ale papierek w najbliższej przyszłości czeka kiszonka (kilka tygodni a może i miesięcy)A gdy pojawi sie iskierka (np.dobry kom.ze spółki) to odpał spokojnie pokona maxima na tym papierku ..
Dnia 2014-09-09 o godz. 11:04 ~max napisał(a): > widać że kendalowi zależy > żeby akcje schodziły > więc napewno jest w zespole > upychania akcji leszczowi > > komentarz typu kiedyś wzrośnie typowy dla > naganiaczy, przerażające
To ,że kupiłeś powyżej 6 zł.to był twój wybór .To dla potwierdzenia twojej karkołomnej tezy ,że upcham pda leszczom .Założyłem ten watek w 2 dniu notowań ....
obacz wątki dotyczące Apanet Zobacz profil Apanet Autor: ~kendal [91.235.161.*] 2014-07-18 12:48 Apanet -pda -- Scenariusz ..Zgłoś do moderatora Nie wierzcie spółdzielni piszącej bzdety o wzrostach w tej chwili . Te same IP siedzą na spółkach Patro ., byli na Netwise i wielu innych ...
Otóż ,moim zdaniem wzrosty będą i to duże ale nie z tego poziomu . Na kolejnych sesjach będziemy oglądać spadki coraz bardziej dotkliwe . Grubasy muszą się obłowić kupując większość pda w obrocie ale nie z tych poziomów , zjadą z kursem bardzo nisko część kupujących na obecnych poziomach odda ze stratą .. SCENARIUSZ PRZEROBIONY NA WIELU SPÓŁKACH ...
Niestety ale trzeba kendalowi przyznać racje ( akcji już nie mam, 1K stracone), kupiłem 1K po 3zł sprzedałem po 2zł. Wygląda na to , że niebawem po 0,4zł będzie można kupić, pytanie tylko czy to nie będzie za drogo.
Dnia 2014-09-09 o godz. 11:21 ~kendal napisał(a): > Dnia 2014-09-09 o godz. 11:04 ~max napisał(a): > > widać że kendalowi zależy > > żeby akcje schodziły > > więc napewno jest w zespole > > upychania akcji leszczowi > > > > komentarz typu kiedyś wzrośnie typowy dla > > naganiaczy, przerażające > > To ,że kupiłeś powyżej 6 zł.to był twój wybór .To dla potwierdzenia > twojej karkołomnej tezy ,że upcham pda leszczom .Założyłem ten watek w > 2 dniu notowań .... > > obacz wątki dotyczące Apanet > Zobacz profil Apanet > Autor: ~kendal [91.235.161.*] 2014-07-18 12:48 > Apanet -pda -- Scenariusz ..Zgłoś do moderatora > Nie wierzcie spółdzielni piszącej bzdety o wzrostach w tej chwili . Te > same IP siedzą na spółkach Patro ., byli na Netwise i wielu innych ... > > Otóż ,moim zdaniem wzrosty będą i to duże ale nie z tego poziomu . Na > kolejnych sesjach będziemy oglądać spadki coraz bardziej dotkliwe . > Grubasy muszą się obłowić kupując większość pda w obrocie ale nie z > tych poziomów , zjadą z kursem bardzo nisko część kupujących na > obecnych poziomach odda ze stratą .. SCENARIUSZ PRZEROBIONY NA WIELU > SPÓŁKACH ... > > Poczytaj cały wątek a potem kracz ... Przeciez oni maja juz ponad 70% free wedlug moich oblicen