Glowny udzialowiec czyli Pan Kukolewski nie zamierza stracic na tej inwestycji.....o to sie nie bojcie...nie wiem co znaczy dzisiejsze info ale wiem ze kurs ktoregos dnia odrobi stracone poziomy i przejdzie 60 gr. I wtedy gnidy forumowe czyli taki 4,5 czy łajza beda pisac mega pozytywnie o spolce.
Gdy patrze na dzisiejsza sesje w kontekscie tego komunikatu to wedlug mnie ktos (prawdopodobnie z wczesniejszym dostepem do infa) 30 tys akcji mogl specjalnie zbic kurs powodujac panike, natychmiast doloczyli sie drobni, srednio drobni i spokojnie po 17,18 dobral sobie dwa, trzy razy tyle. Scenariusz wielce prawdopodobny.
Kto myśli wie, że bumaga przyjmie wszystko i takie komunikaty, jak ostatni można tkać przez dziesięciolecia. Radzę gonić dzisiaj kwit, póki cena nie wbiła się w dno, a ma na to chęć, co pokazał dzień wczorajszy.
wiesz skąd nick 4,5%?...chciałem mieć bardzo 4,5% depka...to było kiedyś...niestety "udane inwestycje" na to nie pozwalają...właściwie to powinien zmienić nick na 0,01%