ale to jest baran z tego 4,5.....chlopie jestes beznadziejny. Wzrosty beda jak przyjdzie info o zakonczeniu ubiegania sie o kredyt....poki nie ma infa to kurs usuwa sie bo ludzie traca cierpliwosc i kazdy madry i normalny czlowiek wiedzial i wie ze tak moze byc. Ale nie...tylko geniusz gieldy 4,5 tylko o tym wiedzial. Boze skad wy sie bierzecie? I nie pisz mi tu o poziomach bo kompletnie nie masz o tym pojecia. A to ze kurs zleci ponizej 20 gr przy przeciagajacym sie czasie bez infa bylo pewne. Ja tam czekam spokojnie ze swoim pakietem...Oddam go " geniuszowi " 4,5 powyzej 1 zł/akcje. Kiedy? nie wiem...ale oddam.
Dnia 2014-09-08 o godz. 17:37 ~ALEX napisał(a): > ale to jest baran z tego 4,5.....chlopie jestes beznadziejny. Wzrosty beda > jak przyjdzie info o zakonczeniu ubiegania sie o kredyt....poki nie ma infa > to kurs usuwa sie bo ludzie traca cierpliwosc i kazdy madry i normalny > czlowiek wiedzial i wie ze tak moze byc. Ale nie...tylko geniusz gieldy 4,5 > tylko o tym wiedzial. Boze skad wy sie bierzecie? I nie pisz mi tu o > poziomach bo kompletnie nie masz o tym pojecia. A to ze kurs zleci ponizej > 20 gr przy przeciagajacym sie czasie bez infa bylo pewne. Ja tam czekam > spokojnie ze swoim pakietem...Oddam go " geniuszowi " 4,5 > powyzej 1 zł/akcje. Kiedy? nie wiem...ale oddam. Masz racje ALEX, choc trzeba przyznac ze spolka nie daje znaku zycia od dluzszego czasu. Jak sytuacja wyglada dowiedzielismy sie z prowincjonalnej prasy a nie od prezesa. Mi z kolei obilo sie o uszy,ze glowny udzialowiec rozwaza wniesienie....... aportem do spolki . Czego, mozecie sie domyslic. To zmieniloby zasadniczo wszystko bez wzgledu na kredyt. Moze to byc tylko plotka ale kto wie. Licze, ze wreszcie wszystko sie wyjasni.
Oby hotel:) A prezesina to wiecie to taki prezesina jakby go nie było;) to Kukolewski tu rządzi:) Kwity oddał na słupy bo wie kiedy jakie info wiec sie kręci;) Ale info jakieś powinien dać
Pierwszego nie bedzie bo Bolek kasy nie straci, prędzej bedzie swoje interesy robił poprzez Depka ale co by nie było kredyt poki co numer jeden zadanie na które wszyscy czekają:)