Dnia 2014-09-08 o godz. 11:48 ~ciekawy napisał(a): > kiedy zostanie uaktualniona oficjalna stron spółki ? kiedy aktualne dane > o stanie właścicielskim ?
Zwracałem uwagę na to i dziwi mnie że spółka nie raczy zrobić korekty raportów za 2014. Nieprawidłowa ilość akcji prezesa a zbył się 4,8mln po 1gr,tak samo brak 10mln Frenkiela, obecnie nie ma go w wykazie akcjonariuszy powyżej 5% a infa nie widziałem o zejściu poniżej progu, dlaczego to przez tyle miesięcy pozostaje niepoprawione?
adres siedziby niech uaktualnią :) pewnie jak zwykle zmienią dopiero jak sie juz rozlokują w nowej zeby komornik mógl scigać ich w starej siedzibie xDDDD buahahah
nic nowego pod słońcem .... każdy śmieć z N C przechodził , albo niedługo przejdzie ten etap ..... , a potem karuzela kręci się dalej .... tj. kolejne dodruki akcji i .... kolejne scalenie , zmiany profilu działalności , no i przede wszystkim obiecanki i wciskanie kitu w dużych ilościach ..... i skąd to my znamy ..... ???
Dnia 2014-09-09 o godz. 11:18 ~Maestro napisał(a): > nic nowego pod słońcem .... > każdy śmieć z N C przechodził , albo niedługo przejdzie ten etap > ..... , a potem karuzela kręci się dalej .... tj. kolejne dodruki akcji > i .... kolejne scalenie , zmiany profilu działalności , no i przede > wszystkim obiecanki i wciskanie kitu w dużych ilościach ..... > i skąd to my znamy ..... ???
i przez tydzień nic tu się nie zmieniło po 1 gr można ciągle kupić każdą ilość tego ...towaru