Widzisz Krakus7 jakie tu po je by? On tyle miał do napisania na temat Trakcji- hahaha i łgarstwa. Napisz, że gdy w MOSW pojawią się zyski z Opola, Jaworzna itp i że dzięki temu kurs może wrócić do dawniej ceny min 12 zł ... - to będzie taki podawał półprawdy i blaznowal jak jakaś zakompleksiona nie do jda.
Traf 10 razy to i tak zawsze Cię ktoś wyzwie, a weź się raz pomyl. Dlatego sensu nie ma .... . Trzeba robić swoje, trzepać kasę i lać na tych niemotów. Mamo ochotę coś napisać to podpiszę się bum czy adam, czy jeszcze inaczej i tyle . Nie przyszedłem tu szukać poklasku czy sławy. Ja przez ostatnie dni zarobiłem tyle, że jakby ten zakompleksiony nieudacznik widział to torsji dostał i zadławił się ze zgryzoty. Mam nieco czasu bo czekam na odwieszenie KSG - wiec napisałem. Pozdrawiam.
Nie podasz bo takiego nie ma z TERMINEM . ŻEGNAM nie dojdę i policzę % po coś już 80 chyba na KSG (nie mówiąc ile wcześniej) . A inne ... i to ja mogę powiedzieć - buhahaha i pa pa.
Widzisz Krakus7 i taki sens ma dyskusja. Robić swoje i śmieć się z ...
Dnia 2014-09-19 o godz. 10:54 ~maszynista napisał(a): > http://stooq.pl/q/?s=kpl&c=3y&t=l&a=lg&b=0 > > http://wiadomosci.stockwatch.pl/kino-polska-sklania-sie-ku-wyplacie-9-proc- > dywidendy,akcje,117144 > > czekam na WAWEL w obu jest dużo do nadrobienia
Może i Ty byś ta odpisał, ale Skoro on założył ten wątek to tak nie odpisze, a do tego nie ma powodu. Znam Maszynistę z tego forum już ponad 2 lata i dlatego jestem ciekawy czy przyjrzał się spółce którą z uwagi na jego zapytanie wskazałem. Pozdrawiam.
Maszynisto na Rafako to tak naprawdę dopiero się zaczyna. A tu u Was wszystko zależ od tego co jutro pokażą wyniki. Jak będą średnie to tak będziecie się bujać ok od 1,20 do 1,05. No chyba, że będziecie mieli jakiś kontrakt bo Trakcji tego potrzeba jak pustyni wody.
Banjo (Ride Your Winners): Ujeżdżaj swoich zwycięzców / Graj z trendem Co robimy kiedy złapaliśmy trend, kochany Co robimy kiedy złapaliśmy trend, mały Co robimy kiedy złapaliśmy trend Ujeżdżamy ten trend aż do końca. kochany, trader, mój mały
I widziałeś Maszynisto? Napisałem gdy było 2,07 a jest już powyżej 2,20. Ale to dopiero początek... ; ) Tam będzie grubo ... (spokojnie trzeba poczekać)
Widzisz Maszynisto. Dobrze radziłem - ten Ursus. Mmoim zdaniem winda w górę dopiero sie tam zaczyna. Wszystko najlepsze pokażą następne 3 miesiące. A Trakcja... (nowe kontrakty ???). IV Q - będą pewnie dobre wyniki, tylo co dalej? (Znów chcą wchodzić w drogi bo na kolei widać dla nich zrobiło się ciasno). Ale... , życzę Trakcjuszom powodzenia. Oby Trakcja ,,złapała" nowy kontrakt, a pożniej ... następny. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Sebę.