pojawili sie nastepni wieszczacy pseudo odpaly widac dalej trwa wysyp akcji tylko chetnych brak, jak bedzie te niby super info to kazdy jeszcze zdazy dwa razy kupic :)
To co tu robisz? Sprzedaj to co masz i szukaj szczęścia na innych walorach... Szczerze powiedziawszy to zastanawiają mnie osoby, które niby nie mają, ale produkują negatywy. Skupowanie nie polega na szarpnięciu po jednej cenie, a papier jest mocno przeceniony. Okaże się niebawem kto miał rację. Ja czekam z kolejnym kupnem do 0,10 i mam nadzieję, że odbicie (duże) będzie dopiero na przełomie roku. Zobaczymy ;-)
Jeżeli raport roczny nie pokaże negatywnych niespodzianek to wybicie będzie gwarantowane i jestem przekonany, że 60 gr jeszcze na tej spółce zobaczymy.
Kiedy wybicie ? ... jeżeli mamy do czynienia ze spekułą to prognozowanego wybicia nie spodziewałbym się w tym tygodniu. Ta spółka potrzebuje kilku dobrych informacji i ciszy.
jest spore grono osób, które z pewnością zna półroczny raport i efekt poszukiwania finansowania zapadłych obligacji. Skoro kurs nie rośnie to chyba będą dalsze spadki.