• Szykuje się dobra gra - update 1.3 Autor: jodaw [77.254.107.*]
    Widać, że współpraca z graczami w EA układa się dobrze.... feedback jest OK.

Informacja o zawartości Update 1.3 ze Steam-a:

Hi folks,
    New update is coming out on September 26th. As usual we present what will be the update content, and we have done … a lot :).
    So here you go:
    1/ New map – our IntoXicate Travel Agency take you further in the wasteland journey
    2/ New enemy class – not necessarily human kind
    3/ New shrapnel cannon effects – you will feel ripper power now
    4/ New graphic effects – looking nicer IOHO
    5/ New weapon TBC – to make killing even more pleasant
    6/ Hit zones – yea, headshots available
    7/ Gibs – again to make killing an art
    8/ New deaths and hit reacts – mutant space program is cancelled so they won’t fly anymore
    9/ Gameplay guidelines – for those who got lost on scrapyard
    10/ Cover system (first iteration) – to make killing more difficult – we don’t want you to be addicted to new killing system
    11/ Bug fixes
    12/ … and more

So get our Afterfall Reconquest Episode I – we will await your feedback to work out the next updates.
  • Re: Szykuje się dobra gra - update 1.3 Autor: romeo_1966 [46.76.37.*]
    oby słowo stało się ciałem mam pewien żal ale najwiekszy to do samego siebie tyle w temacie i nie dziwic sie nalezy mojej ocenie patrzac na kurs akcji
  • Re: Szykuje się dobra gra - update 1.3 Autor: jodaw [159.205.112.*]
    no to dzisiaj kolejna odsłona gry
  • Re: Szykuje się dobra gra - update 1.3 Autor: quku [89.74.32.*]
    Pamiętam takie odsłony i robienie sobie nadziei przy premierze insanity, co było potem to nie muszę przypominać.
    A co do xboxa to skończyło się jak zwykle, wrócą im prawa i koło się zamyka.

Romeo wcale się nie dziwię że jesteś niezadowolony, niestety spółka swoim działaniem i polityką informacyjną sama doprowadziła do takiego poziomu kursu jaki widać. Życzę odzyskania kasy.
  • Praca wre Autor: jodaw [37.128.3.*]
    Z Steam-a:

Hotfix 1.3.1
    Hi @ll,

We have just uploaded hotfix 1.3.1. We've been working hard last week. Some issues were adressed by gamers, some were found internally. Hotfix does not only fix bugs, collisions etc. but also improove checkpoints and saving system, gameplay elements (covers, guidelines etc)

Hope you will find even more Fun playing our game. At least there are less chances you fall behind game World.
  • Re: Praca wre Autor: jodaw [77.254.186.*]
    ...i kolejny hotfix dostępny, w listopadzie 7-go kolejny update, gra coraz większa i lepsza.....

Afterfall Reconquest Hotfix 1.3.2 - available

While working on Update 1.4 that will be a serious one, we have decided to make another hotfix v. 1.3.2 It mailny fixes some problems that accured in 1.3 update (blocker bug fixing, stream fixing, checkpoints fixing, questlog fixing, guidelines, collision fixing). As usual fell free to report problems, issues and suggestions
  • Re: Praca wre Autor: romeo_1966 [77.113.38.*]
    z tego co kojarze w listopadzie miała być premiera już całej gry co nam dają kolejne ulepszenia widzimy po kursie nic dodac nic ując
  • Re: Praca wre Autor: quku [89.74.32.*]
    Dnia 2014-10-22 o godz. 13:28 romeo_1966 napisał(a):
    > z tego co kojarze w listopadzie miała być premiera już całej gry co nam
    > dają kolejne ulepszenia widzimy po kursie nic dodac nic ując

Racja, tu wiele miało być, nie wspomnę że deklarowali w harmonogramie detal w maju, xboxa w czerwcu, II epizod pod koniec roku.

Obecnie anie pełnej gry a o xboxie 360 można pomarzyć.
    Xbox one rozumiem że to była fikcja.

Kursem się nie przejmują bo akcjonariusze już nie są im do niczego potrzebni, informował że już emisji nie będzie robić.

Ogólnie wyszło jak zawsze, obietnice, plany a efekt zawsze ten sam, każdy wie jaki.
  • Re: Praca wre Autor: tt- [94.246.137.*]
    hahaha a jodaw jak zwykle swoje. To przy którym apdejcie ten odpał wkońcu ? :)
    na wszystko przyjdzie czas....... jak skończą zobaczymy
    Dnia 2014-10-22 o godz. 14:42 jodaw napisał(a):
    > na wszystko przyjdzie czas....... jak skończą zobaczymy

Co zobaczymy ? Kolejne twoje wypociny jak to super?
    Leją ci g... w w twarz a ty się cieszysz z tego od kilku lat.

To samo pisałeś przy insanit, zachwalałeś, klepałeś po plecach, wymyślałeś niestworzone historie, zejdź człowieku na ziemię.

Wytłumacz nam dlaczego kurs spadł z 30 gr na 0gr?
    Gdzie xbox?

• Re: Praca wre Autor: jodaw [78.88.211.*]
    siedzisz tu dzień i noc to z pewnością wszystko wiesz najlepiej, spędzasz tu życie i tylko jęczysz, widzę, że masz chętkę na zarobek i chciałbyś kupić ale jesteś obsrany ze strachu przed kupnem...... pomęczcie tu jeszcze trochę to już nikt tu nawet nie wejdzie podyskutować, bo stałe towarzystwo do brandzlowania wykończy każdego, trzymajcie się mocno chopy, żebyście nie dostali zapaści jak gra będzie OK.
  • Re: Praca wre Autor: tt- [94.246.137.*]
    słup jodaw w formie. Sporo ci musi tam smarować prezio. Smutne.
    To chyba ty tu ślęczysz od 3 lat i kolorujesz w jakim celu?
    Jak dyskusja, ty tylko kolorujesz a pomijasz niewygodne tematy, ważne tematy.
    Dlaczego tu od 3 lat nadajesz, dobrze pamiętam co tu bredziłeś jak jeszcze miałem ten papier.

Może wypowiesz się co z xboxem, dlaczego go po raz kolejny go nie było a spółka nie raczyła nawet infa dać akcjonariuszom, nie wspomnę o reszcie komunikatów.
    Dlaczego rada odeszła?

Dlaczego kurs spadł z 30 gr do 0gr, wyjaśnij jak taki mądry jesteś?

Najlepiej powiedz dlaczego podali harmonogram z którego nic nie zrealizowali a niedługo rocznica?
    Nie widzisz tego ?
  • Re: Praca wre Autor: jodaw [78.88.211.*]
    Ty chyba nie umiesz czytać, albo nie rozumiesz co czytasz....... bez jakiejkolwiek interpretacji przepisuję tylko infa o tym co jest zrobione.......bo to jest zrobione...... mnie ciekawi co Ty tak się tutaj interesujesz????????
    Dnia 2014-10-22 o godz. 21:55 jodaw napisał(a):
    > Ty chyba nie umiesz czytać, albo nie rozumiesz co czytasz....... bez
    > jakiejkolwiek interpretacji przepisuję tylko infa o tym co jest
    > zrobione.......bo to jest zrobione...... mnie ciekawi co Ty tak się tutaj
    > interesujesz????????

jodaw -"szklana kula" mówi ci to coś haha. Jak nie to poczytaj archiwum.

Odpowiadam na twoje bzdety bo jak można 3 lata bredzić, co ty masz sklerozę co wypisywałeś, każdy wie co czytał te forum albo tu był.
    Dalej uważasz że jest dobrze po tylu latach?
    Siedziałeś i patrzyłeś z zadowoleniem jak kurs spadał,tak?

Już nie pamiętasz jak rekomendowałeś na onecie kupno po 1gr, stwierdziłeś że jesteś przedsiębiorcą i coś o tym wiesz, wklejałem ci to jakiś czas temu.

Już ci chyba wytłumaczyłem, byłem akcjonariuszem i to samo wtedy pisałeś, zachwalałeś spółkę, ge, jakie to zyski, co nie było tak to sobie poczytaj twoje wpisy z przed miesięcy, lat, niedawno ci wklejałem co tu bredziłeś to sobie odśwież archiwum.

Po co wprowadzasz w błąd, jakich 800 kopi tyle nie sprzedali , ile z tego rozdali za darmo?

800 000 sprzedanych kopi Afterfall Insanity
    Dnia 2014-06-21 o godz. 11:36 ~jodaw napisał(a):
    > A Wy czekajcie jak ktoś jednym zleceniem zbierze 2 i 3 grosze :)

Coś ci nie sprzątnęli.

Co wcześniej pisałeś to sobie poszukaj, jak tam twoje rekomendacje przy kilkunastu groszach , ponoć przy 5gr była promocja. Broniłeś insanity jak jakiś strażnik teksasu.
    Gdzie te twoje super zyski ze sprzedaży AI, miało się to przełożyć na kurs, tak się zapierałeś.

Acha i załóż okulary bo znów przeoczysz:
    Dlaczego kurs spadł z 30 gr do 0g?
    Dlaczego rada odeszła w czerwcu a prezes wywalił akcje po 1gr?
    Dlaczego nie ma informacji co z xboxem, miał być w czerwcu, gdzie info dla akcjonariuszy?
    Mija niedługo rok od harmonogramu, dlaczego nic nie jest zrealizowane?
    Pod koniec roku ma być II epizod, będzie?
    Gdzie xbox One?
    Dlaczego nie ma infa o zbyciu akcji przez Frenkiela?
    Dlaczego po zbyciu prezes publikuje nieprawdziwe dane dotyczące liczby akcji jaką posiada?
    Dlaczego po WZA nie ma podanej kwoty pokrycia straty która przegłosowali, jst takie coś "____" , co to znaczy?

Tyle tu siedzisz to wiesz najlepiej, prawda?

Pytania mógłbym tu szerzyć, skoro spółka nie chce nic mówić to ty na nie odpowiedz, tylko pamiętaj załóż okulary bo znów przeoczysz?

Re: Szklana kula
    Autor: ~jodaw [37.128.6.*], 2013-12-19 09:35
    no i jest harmonogram......... w stosunku do moich przewidywań przesunął się XBox o 3 miesiące (szkoda), pojawił się Epizod I w wersji pudełkowej w maju (nie było o tym mowy wcześniej, więc świetnie), wersja cyfrowa albo marzec albo kwiecień (jeśli marzec to zgodnie z przewidywaniami), pozostałe epizody (info pod koniec 2 kw.) mogą pojawić się w tym roku. Niewiele różnic.
    Będę się przypominał.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3239425&strona

A o ile według twoich przewidywań przesunął się teraz xbox?
    widzę, że jesteś moim FANEM...... jak zrobią grę i będzie się sprzedawała to poproś o autograf....
    Dnia 2014-10-23 o godz. 12:28 jodaw napisał(a):
    > widzę, że jesteś moim FANEM...... jak zrobią grę i będzie się
    > sprzedawała to poproś o autograf....

To samo pisałeś przy insanity lecz wtedy wierzyłem w te bajki tak jak ty niestety.
    Zadałem ci proste pytania, jak zwykle z braku argumentów chowasz głowę w piasek.

Dlaczego unikasz niewygodnych pytań? Boisz się prawdy?
    W jakim celu od 3 lat próbujesz kolorować rzeczywistość i udajesz że jest ok?

z onetu

~jodaw : Nico to kura generująca regularne zyski, w raporcie kwartalnym zwowu go wykazali!!! Sam jestem przedsiębiorcą, więc wiem jak czytać raporty i rekomenduję wam znaczące zakupy NG!!!
    20 sie 23:15 | ocena: 100% | odpowiedzi: 4
    odpowiedz

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.