JUTRO MAMY PIĄTEK REALIZACJA ZYSKÓW. BALON NIEŹLE NADMUCHANY. UWAŻAJCIE JA PRZED POŁUDNIEM WYWALAM AKCJE. JUŻ JEDNĄ LAWINĘ PRZEWIDZIAŁEM NA INNYM BALONIE - IGORIA!!!
posiadam 54 000 sztuk. Coś sobie zostawię, ale na pewno wysypie, bo przechodzę na spółkę, która da zysk mam nadzieję, że ok. 400% w tydzień. Przypomnę się po 12 września co do za spółka była.
Dnia 2014-09-04 o godz. 21:27 ~Inwestor napisał(a): > posiadam 54 000 sztuk. > Coś sobie zostawię, ale na pewno wysypie, bo przechodzę na spółkę, > która da zysk mam nadzieję, że ok. 400% w tydzień. Przypomnę się po > 12 września co do za spółka była. czekasz na zakup petrola lub atlantisa zassasz jutro pkcem :):) goopi jesteś-ale to wina rodziców ,nie twoja
Zarząd MOMO S.A. informuje, iż w dniu 30 stycznia 2014 roku zawarta została umowa z inwestorem Centrum Doradztwa Ekonomicznego S.A. z siedzibą w Toruniu na mocy której podmiot ten objął 590 909 szt. akcji serii E o łącznej wartości 130 000,00 zł emitowanych na podstawie uchwał Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Akcjonariuszy z dnia 30 października 2013 roku. Pozyskane środki zostaną przeznaczone na pozwolenia na budowę i częściowo na realizację stacji MOMO na pozyskanych w 2014 roku gruntach w Grodzisku Mazowieckim, Natolinie i Legionowie. Podstawa prawna: §3 ust. 2. Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu \"Informacje Bieżące i Okresowe przekazywane w Alternatywnym Systemie Obrotu na rynku NewConnect\".
Ksenon ale Ty glupi jestes.Juz o tej lawinie piuszesz od kilku dni i caly czas rosnie,Znawca z ciebie jak z koziej dupy traba.Na kazdej spolce umoczysz i pozniej placzesz po forach leszczu
Dnia 2014-09-05 o godz. 09:07 ~xxx napisał(a): > Ksenon ale Ty glupi jestes.Juz o tej lawinie piuszesz od kilku dni i caly > czas rosnie,Znawca z ciebie jak z koziej dupy traba.Na kazdej spolce > umoczysz i pozniej placzesz po forach leszczu j.w.