• Spółka z przyszłością Autor: ~analityk [89.171.204.*]
    Tak sobie analizuje ruchy na tej spółce od pewnego czasu, ilość ludków wynajętych do straszenia na forum, wystarczy sprawdzić nr ID od jakiego czasu siedza i pisza widać że sa to "zawodowi" to znaczy płatni boje do takich usług. Kurs papiera widocznym okiem jest sterowany aby za mocno i za szybko nie poszybował bo jeszcze odpowiednia ilośc papiera nie została skupiona. Teoretycznie w wolnym obiegu powinna byc ilośc ok 4miln ale patrzac na obroty odkąd papier został zdołowany to już papier zostal sprzatnięty z rynku powyżej 1 miln. Ewidente słupy naganiaczy którzy pisza czesto pod jednym nikiem plus odpowiednie inwestowanie zysków aby rapot nie wygląda zbyt dobrze oraz pokazanie se grubego gracza który na pewno nie poprzestaie na przyglądaniu się daje jednoznacznie sygnał is spółka za jakiś czas będzie warta wielokrotnie więcej. Na pewno dojda kolejne kanały zarówno dystrybucji jak i sprzedaż e-muzyki czy doładowan telefonicznych. Kto wie czy w prszyszłości nie wezmą się za większa sprzedarz przez internet. Przed nami zapewne kolejne przejęcia juz działających firm z podonego zakresu ich zainteresowania. Firma widać jest dopiero na poczatku konsolidacji rynku więc czas 2-3 lata bo z takim tu nalezy sie liczyć jak sadzę z całkiem niezłym potencjałem dla wzrostów. Jak rozbujają firemke to na pewno przeniosa ja na główny parkiet aby zgarnąć z tamtąd kolejne pieniądze dla zwiększenia jeszcze bardziej skali działalności. Więc sory naganiacze płatni na spadki możecie się wysilac ale za wielu zorentowanych to nie przestraszycie. Do zobaczenia na karaibach;)
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    witam nowego kolegę

kupiłeś,
    brawo, to było najłatwiejsze
    teraz weź sprzedaj bez straty
    a to już jest sztuka,
    bo łatwym toto nie jest
    ja wystawiłem swój pakiet po 5,40 zł i nikt nie chce kupić,
    nawet ~lolita

pisanie o płatnych naganiaczach jest nie do zaakceptowania
    w jakim wy kraju żyjecie ?
    jakie macie wyobrażenie o ludziach ?
    jeżeli tak myślicie o innych to znacz że w ogóle dopuszczacie taką możliwość
    ja się na to nie godzę
    w moim kraju wszystko jest prawe i sprawiedliwe
    POzdrawiam wPISujących
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~analityk [89.171.204.*]
    no już jeden płatny naganiacz się wypowiedział teraz poproszę akcjonariuszy o przemyślane wypowiedzi
  • po prostu nie doceniacie ulicy Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    jak może się w głowie człowieka urodzić myśl o płatnym naganianiu
    w ogóle myśli o korupcji, czy tam płatnej protekcji
    ja nie korumpowałem nigdy policjantów i zawsze odbieram mandaty i spokojnie płacę nadal
    wypada mi to rzadko ale się zdarza

trzeba mieć chorą głowę, chore otoczenie, chorych znajomych i chore doświadczenia aby coś takiego wymyślić

ja mam 1,36% free float e-Kiosku
    dodaj do swoich akcji chłopaków z parkietu i te kilka osób na bankierze i wyjdzie ci 50% free float
    uwierz mi jest jeszcze kilku mądrych ludzi którzy nie używają komputera i tym bardziej nie używają forum bo nie wiedzą że tak można

kto tu ma naganiać dla kogo ?

najbardziej śmieszą mnie - na innych spółkach - wpisy o grubasach, o słupach a szczególnie o sternikach

po prostu nie doceniacie ulicy,
    zwykli ludzie w sumie inwestują tak ogromne ilości kasy na giełdzie, że na takim NewConnect mogą zatrząść kursem każdej spółki

co było ostatnio szaleństwo z Borutą czy dawniej ZWG super obroty później PMI lider obrotów - to wszystko zrobili ludzie ulicy
    zrozumcie to wreszcie

na e-kiosku każdy z nas może zwalić lub podciągnąć kurs
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~lolita [164.126.19.*]
    Ale tutaj ciężko coś dodać, bo każdy akcjonariusz wie, że po prostu warto mieć te akcje. A w obliczu połączenia z Ruchem potraktować je jako inwestycję długoterminową, wtedy zyski będą w setkach procent licząc od poziomu np. 50 groszy. Moim zdaniem wszystko, co poniżej złotówki, warto przytulać.

Jeśli chcesz znać nasze opinie o EKS to przejrzyj wątki z choćby ostatniego miesiąca czy nawet 2 tygodni. Bedzie to trochę żmudne, bo najemnicy płodzą prospadkowe wątki i posty na potęgę, więc trzeba się przebić do merytorycznej dyskusji.

Najświeższym faktem przemawiającym "za" spółką jest niedawny spadek kursu z ok. 0,85zł do 0,46zł. Dla rozedrganych był to armagedon i wodospad, dla kumatych mega okazja do dobiórki. Ja miałam nastawiony koszyczek na 0,50zł ale niewiele, bo szczerze to nie wierzyłam, że taka okazja jeszcze nadejdzie. No ale co nieco się tam jeszcze przykatulało i mam.

Trzeba być chorym na głowę (i to w wersji stereo), żeby najpierw na spólkę żółć wylewać w rynsztokowym słownictwie a potem pisać, że sie jest w posiadaniu 1,36% free floatu tej spółki...
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~mat-fiz-chem [89.74.107.*]
    trzeba być chorym na głowę (i to w wersji stereo), żeby pisać cyt.:

''Moim zdaniem wszystko, co poniżej złotówki, warto przytulać.''

i jednocześnie nie kupować akcji spółki po 80 groszy
    a można ich kupić do 1 zł nawet 400-600 tysięcy sztuk

skoro wszyscy oprócz ~lolity to wiedzą więc nikt nie próbuje
    i przez to takie ~lolity nie potrafią wyjść z tej inwestycji bez straty
    no i mamy na giełdzie takie cichodajki kapitału
    które wściekają się na wszystkich wokół
    ktokolwiek napisze, że o 1 zł będzie trudno w 2015 roku
    a jak wzrosną im przychody do 35-40 tys zł na koniec 2016 r.
    to może w połowie 2017 r. uda się pokonać te magiczne 1 zł
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~lolita [46.112.29.*]
    Zamiast głowy trzeba mieć główkę, i to taką na miękkim krótkim trzonku, żeby myśleć, że każdy akcjonariusz EKS ma w ogrodzie drzewo, na którym rosną pieniążki i codziennie może ładować pod korek w zakup akcji.

Może ty biegasz co rano nago po rosie w swoim ogrodzie i w drodze powrotnej zrywasz naręcze banknotów, by chwile potem wpakować każdy grosz w jedną spółkę.
    Ja wolę miec w portfelu kilka wyszukanych perełek, a poza tym normalni ludzie niektore pieniądze wydają na urlopy i przyjemności, a nie co zarobią 1 grosz na poście to ciułają by mieć chociaz na prowizję maklerską.

Natura zawsze dąży do równowagi - jeśli są cichodajki kapitału, to muszą być też męskie dziwki po 20 groszy za akcję. Ot, taka natura natury.

Ode mnie to wszystko do ciebie, tutaj siedzą zbyt kumaci ludzie, żeby im serwować taki poziom wypowiedzI, jaki najpewniej panuje w twoim domu.

Bez odbioru
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~gienek [95.49.120.*]
    Gimnazialisto__nie oglądaj się na innych, nie proś o podciąganie kursu, tylko sam bierz sprawy w swoje łapy i zgarniaj te 400-600 k papiera w mega promo do zetki__a będziesz /wierz mi/ mega zarobas za kilka miechów__potem będziesz mi przysyłał ruskiego szampana i kawior za dobre rady__nie ociągaj się, pamiętaj__tutaj czy tego chcemy czy nie, lecimy niedługo w kosmosa__hehe
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~ok [46.113.132.*]
    Dnia 2014-09-04 o godz. 21:14 ~gienek napisał(a):
    > Gimnazialisto__nie oglądaj się na innych, nie proś o podciąganie kursu,
    > tylko sam bierz sprawy w swoje łapy i zgarniaj te 400-600 k papiera w mega
    > promo do zetki__a będziesz /wierz mi/ mega zarobas za kilka
    > miechów__potem będziesz mi przysyłał ruskiego szampana i kawior za
    > dobre rady__nie ociągaj się, pamiętaj__tutaj czy tego chcemy czy nie,
    > lecimy niedługo w kosmosa__hehe
    mówisz i masz
  • Re: Spółka z przyszłością Autor: ~narutek [212.191.74.*]
    gienek
    jeden miech już minął i jakby b/z
    co rozumiesz pod określeniem

Kilka miechów ???
[x]
EKIOSK 0,00% 0,46 2026-05-21 15:00:00