tak przynajmniej można wnioskować z wypowiedzi Kukola - http://powiatowa.info/wiadomosci/aktualnosci/4887-niepewny-hotel "Udziałowiec stwierdził, że obecne zapewnienia dotyczą przyznania pieniędzy we wrześniu."
co do długości procedury: to sam przyznał, że starania o finansowanie z Niemiec trwały 1,5 roku, więc?
zastanawia mnie jedno ...gdzie tu jest niby oszustwo jak stara się wmówić wszystkim formacja potrójnego dna (wiecie o kogo chodzi)?
udział inwestycji o której mowa w artykule w portfelu Kukola ma znikomy procent, więc rzeczywiście jest bankrutem....
wyjasnia sie juz od 1,5r. Dalej w artykule mozemy przeczytac: "...Jeśli macie kogoś, kto chciałby kupić ten obiekt, chętnie go sprzedam – poinformował radnych. Zapowiedział, że kupca na dworzec w Lubawce oraz obiekty w Augustowie i Warszawie oraz na koncepcję ich zagospodarowania, szukać będzie poza granicami Polski..."
Słoik i co z tego wynika? za budynek w Lubawce zapłacił 2 mln, wykonał określone prace....nie ciągnie tematu dalej z bardzo prostego względu: http://infokolej.pl/viewtopic.php?p=307051
nigdzie nie napisalem, ze to oszustwo. Tyle, ze sam zainteresowany chyba stracil wiare w kredyt skoro chetnie sprzeda te nieruchomosci, zamiast poczekac na kredyt i realizowac wczesniejsze zalozenia-tak to rozumiem.
Dnia 2014-09-04 o godz. 13:40 ~Fifarafa napisał(a): > 1. podobno dobrymi radami piekło jest wybrukowane > 2. to po co tu ślęczysz? jakbys czytal ze zrozumieniem co pisalem to pewnie bys wiedzial, ze ciekawi mnie jak sie to zakonczy, dlatego tu jestem i bede do samego konca.
a jednak mozna, nie pierwsza to spolka i zapewne nie ostatnia. na poczatek zawieszenie a potem bye, bye i tylko akcjonariusze zostaja w palcem w ... http://www.newconnect.pl/?page=1061&ph_main_content_start=show&cmn_id=11985
Dnia 2014-09-04 o godz. 18:43 ~stoik napisał(a): > a jednak mozna, nie pierwsza to spolka i zapewne nie ostatnia. na poczatek > zawieszenie a potem bye, bye i tylko akcjonariusze zostaja w palcem w ... > http://www.newconnect.pl/?page=1061&ph_main_content_start=show& > amp;cmn_id=11985 oczywiscie depowi to nie grozi bo przeciez fafarafa dal na msze :))
ale mój drogi ...wiem że lubisz insynuować, oczywiście nieco subtelniej niż chłpcy z "potrójnego dna", ale ...doskonale wiesz za co wspomniana spólka została zawieszona i wiesz kto był większościowym udziałowcem... a insynuowanie że Kukol działa w zmowie z nimi jest niesmaczne ....przy nim to są smarkacze z niskiego poziomu ...ale to pewnie też wiesz
Pan Bolesław nie zostawi tak tej sprawy wprowadzi nową strategię te budy z artykułu wniesie do depa jako wkład 50% pozostałe 50% wniesiecie wy drodzy akcjonariusze przez objęcie emisji nowych akcji po 10gr w sumie ta strategia wkomponuje się w w obecną
Cieszcie sie,ze macie Kukolewskiego a nie Patro, rudych kutasow z PSW czy Krauzego bo drukarki z nowymi akcjami pracowalyby nonstop. Tutaj jest wciaz czekanie na ostateczna decyzje - niestety Ukraina wszystkim koscia w gardle stoi. Skoro okreslono ( bez gwarancji) termin wrzesniowy to znaczy,ze pilka wciaz w grze. Jesli w koncu uruchomia im srodki to zaden henio, 4,5 czy inna franca swoja pisanina niczego nie zmieni.
Dnia 2014-09-04 o godz. 19:21 ~wawiak napisał(a): > Cieszcie sie,ze macie Kukolewskiego a nie Patro, rudych kutasow z PSW czy > Krauzego bo drukarki z nowymi akcjami pracowalyby nonstop. Tutaj jest wciaz > czekanie na ostateczna decyzje - niestety Ukraina wszystkim koscia w gardle > stoi. Skoro okreslono ( bez gwarancji) termin wrzesniowy to znaczy,ze pilka > wciaz w grze. Jesli w koncu uruchomia im srodki to zaden henio, 4,5 czy > inna franca swoja pisanina niczego nie zmieni. akurat "rudych" jak to piszesz to niestety macie (no chyba, ze sobie poszli tylko "zapomnieli" poinformowac).
Bąkasz i bąkasz sobie o tych "grolach" - próbując przez słowotwórstwo kreować rzeczywistość, a tu bęc, nie wychodzi ;) Wieszczyłeś że w lipcu sprzedam po 15, nie sprzedałem :) Chciałeś się zakładać chyba? 4,5, nawet nie ma sensu reagować na ciebie agresywnie, bo tym karmią się sado-maso-trole, jakie jak ty, ale jesteś po prostu w tym swoim bąkaniu....śmieszny :)
Skoro Kukolewski na spotkaniu z władzami Lubawki mówi, że w otrzymaniu kredytu przeszkodziła sytuacja na Ukrainie, to dlaczego Depend nie podał tego w komunikacie? Tak by było uczciwie. I dlaczego we wspomnianych wyżej rozmowach nie padła nazwa Dependa jako starającego się o kredyt tylko zupełnie inna?
1. Depek skupiał się na suchych informacjach otrzymywanych od aranżera, a nie podawaniu interpretacji...czyli kryzys UE, Ukraina 2. wywiad dotyczył spółki GR hotel, a nie Depend, -nie wiadomo czy razem występują o kredyt - kolejna interpretacja 3 jeśli jednak obie firmy działają razem to wbrew szczekaczom z "potrójnego dna": - nie jest prawdą, że Kukol dał się oszukać itp. Oczywiście teraz z niego robią oszusta! - nie jest prawdą, że kredyt uzyskany przez Depka miałby być przeznaczony m.in. na odkup od Kukola nieruchomości w Lubawce
co do samego artykułu ...nie jestem pewien czy mowa tam o hotelu w Wawce czy o hotel Warszawa w Augustowie (istniejący) - jeśli o augustowski to chodzi o jego rozbudowę https://www.youtube.com/watch?v=aGmzbdmAtWI